Unlock 17A (129)

1001 回覆
36 Like 5 Dislike
好鍾意tom仔spidey 仲要係越嚟越鍾意
cw出冇乜特別 係純粹spidey回歸mcu好開心
之後homecoming同ironman對質果幕就知道mcu嘅spidy成長條路會好好睇
壓係瓦礫果幕真係好正
到iw依家

唯一美中不足嘅係完全無係new york swing嚟swing去嘅scene
mcu有無uncle ben影響都未知啦 照咁睇佢係想學daddy多啲
屌 上面啲變灰圖笑撚死
呢排少追post
傾左新po叫咩名未
叫Ave:.:;.,;:.;:,’..好唔好
應該直接tony做左uncle ben嗰個father figure
Mcu uncle ben可能仲細過tony
點解James Gunn會有份參與IW
一齊度橋好warm呀
贊成既請正皮佢個cm
之前好似有個化得仲勁啲
個個好似正啲
tobey版大家都係毒撚有共鳴
佢做乜係咁露
呢個名都幾好
好正我睇報導話搵到就可以1VS99 咁虐殺其他玩家
tobey版 第3集 鍚GG俠個女仔係jurassic world 個女主角
其實宜家諗返轉頭,DCEU 真係算Cinametic Universe 咩 純粹真係一集接電話集咁,MOS直接接落去BvS, 中間叫做加幾個角色,而BvS 加嘅角色就喺再之後加入個故事。根本成件事同Harry Potter 或者 SW 有咩分別
其實宜家諗返轉頭,DCEU 真係算Cinematic Universe 咩 純粹真係一集接電話集咁,MOS直接接落去BvS, 中間叫做加幾個角色,而BvS 加嘅角色就喺再之後加入個故事。根本成件事同Harry Potter 或者 SW 有咩分別
wow
鍾意點叫咪點叫
反正冇人會理

DC:
MOS> BvS> WW> JL> Aquaman
SS
而加睇個timeline 似
WW>WW2>Mos>BvS>SS>JL>Suckman
Domestic: $472,064,425 38.5%
+ Foreign: $754,900,000 61.5%
= Worldwide: $1,226,964,425

1.2B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞