Unlock 17A (129)

1001 回覆
36 Like 5 Dislike
我一路都諗加一幕thanos嘅過去講佢本身titan有個家庭 當年猶疑無殺一半人 所以覺得自己對唔住佢地
死晒之後開始周圍殺人 後來遇到gamora 就投射咗自己親生女嘅感情落去
咁樣講gamora係佢最愛係咪有說服力啲
而殺gamora嘅時候掙扎都可以強啲
智眼神同mind 叫Heimdall 送Bruce 去地球搵avengers

同埋
某程度上Thanos 守信用
拎左stone 就冇殺智、Nebula 同Daddy
互通咁cap同daddy重遇就唔epic啦
同埋落雨咪好亂 啲女角點算 溶曬妝
一係打之前陰天,Thanos黎到就開始行雷
Oh god嗰幕先落雨
行雷落雨諗起BvS
好似突登整到個天氣要迎合個氣氛咁
我都有諗過
點解Thanos要約Black Orders喺Titan會合
可能佢本來打算係Titan啪手指以紀念故鄉故人
如果有影Titan嘅墓碑就更加明確
mcu都幾鍾意日光日白打大交
之前聽過日頭cg難做啲 暗啲無咁易睇到穿崩
IM123、Antman、DrS夜晚
AOU清晨
GOTG2係Ego入面
Thor23陰天
我指avg
cw機場好光
thor2 真係黑到啲劇情都唔記得
thor2我剩係記得有d紅色霧
飄飄下就打完左
thor2 最深刻係啲portal同地鐵
thanos描寫係多但我都覺唔夠深入
gamora好睇到佢矛盾位 又恨又驚
相對而言 thanos嘅"人性"就嚟得好突然
啲portal
次次睇佢哋跑嚟跑去整好多野
但唔記得啲portal有咩用
好似打機咁
用嚟玩 喵喵送咗去第二個星球所以要搭underground
btw melekith咁樣責死咗都幾on9
150開post
已BLOCK

有冇LINK
Shazam 主角慘被Thanos 消滅

https://lihkg.com/t/656905/1
daddy紋咗個avengers tattoo好靚

金髮妖女
智呢個樣好智
雷神奇俠2 - 低低B世界

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞