Unlock 17A (129)

1001 回覆
36 Like 5 Dislike

反而想doctor doom拍先過f4, 太多movies講cosmic線未必好
好想mcu 有一集solo 完整地講villain, 而doctor doom 算最好的選擇,況且doctor doom script已開始寫
Nova我都覺九成九,順便又打多個後生市場,如無意外同spiderman做fd,可能會young avg
仲有一個名額我覺有機係上氣,見黑豹成功打入黑人市場,可能想打埋華人市場
同埋左膠思想下我覺佢想加d助手係係同性戀試水溫
再下個十年可能會出同性戀英雄
好似本身想寫電影個Valkyrie係bisexual? 但好似cut咗
其實而家一年三套對後制真係太chur
呢兩年cg既質素好飄忽
雖然三套再加收成期票房真係好靚仔
IW D CG有D鏡都流流地啦
valkyrie好正
太快喇
本身都有war machine 同falcon做黑人英雄但助手唔係主角先,等人習慣左黑人都可以係英雄但又唔係主角又唔驚有的險
之後先出黑豹
所以安排wong做助手,應該黎緊想鋪上氣我估
之後應該會從同性戀,輝神話黎緊想多元化,愈打多d市場愈好
Nova係咪要講返冚球剷
執左個star war部門
叫晒d人手黎marvel好過啦屌
所以一早講期待有百合劇情
IW反而無咩留意
Spider-Man: Homecoming都係CG好明顯
Black Panther真係近年嚟CG最差 炸地、打犀牛、落路軌打果幾幕好難投入
知道自己太廢所以加多軍備
半球剷先啱
Tony變身最後個正面shot
成套甲好似key上去
特別係個頭, 穿晒崩
應該wow左 Russo bros.確定左gamora係soul stone入面
https://www.google.com.hk/amp/collider.com/infinity-war-soul-stone-theory-gamora/amp/
係new york變身果下果頭都係好流
好平面冇立體感
但上氣唔夠出面 如果namor揾丹爺做就
己經係華人角色黎講最出名了
真係拍應該都係得吳彥祖
陣要靚仔又要華人又要英文好又要有d動作底又要係美國有名氣
吳彥祖拍盗墓者蘿拉好唔靚仔
浪費哂佢個樣
BP果啲係差定係太多

IM身上果啲
我覺得唔太專心就望唔到 可以接受
吳彥祖今年44歲,怕唔怕年紀大咗啲。
宇宙最強拍葉問時都唔細啦
黑豹都40左右啦
有預感Phase4發佈會連登又會爆五個post
好似傳過搵王力宏拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞