如果王家衛拍avengers3會點?

116 回覆
55 Like 19 Dislike
瘋狂背景音樂+一個shot落
葉念琛 復仇者聯盟4-復活日
杜琪峰呢
葉念琛呢
如果李安拍會點
玩到爛晒喇 好悶
成套戲focus係hulk 同bw既相遇
講bw懷疑hulk係去偷食
相遇一刻 背景音樂係 其你相識三千天 我沒名無姓
如果星爺係vision
Thanos:「戰爭兩個字,一橫一直,錯嘅瞓低囉,企得番喺度嗰個先啱晒,係咪咁話?」
手動慢慢著,著10分鐘
跟一套甲合作久了,你的習慣或多或少會受他的影響。雖然我很熟悉這種味道,可是我怎麼也不習慣從別的戰甲上聞到。
ipman 打低十個 ironman
拍到2046
部份演員 R.I.P.
成為一代經典
Loki 係咪誤會咗 我要你留低隻手 你偏偏送條命俾我
再加個微笑
蜘蛛俠:你係到插旗我就幫你抆旗,我就係要話比所有人知我係皇后區揸fit人
我聽人講世上有一種反派叫做black order
佢哋只可以喺戲裡面搶寶石,搶到攰就喺一個識飛嘅冬甩裡面訓教,呢種反派只會出現一次,嗰次就係佢死嘅時候
睇住我隻手套,十六號,四月十六號。一九六零年四月十六號下午三點之前的一分鐘你和我在一起,因為你我會記住這一分鐘。從現在開始我們就是一分鐘的敵人,這是事實,你改變不了,因為已經過去了。我明天會再來
拍到一半生熱痱
DS: 係三月二十六日的早上八點四十二分二十秒,要記住這一秒鐘,由這一秒鐘開始,世界就變成了一半的世界,你們改變不到,這是事實。那些消散逝去的塵土,抓不著,如果有另一個空間,時間,結局或許會會不一樣。
我唔知係唔係我睇漏邊集,定thanos越嚟越有感情。我一直以為佢好堅強,點知佢會為咗個女喊。一個人喊,你俾包紙巾佢就得,一個boss喊,你就要做多好多工夫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞