如果王家衛拍avengers3會點?

116 回覆
55 Like 19 Dislike
Thanos: 唔知道由幾時開始,係任何嘢上面都有個日期,秋刀魚會過期,肉罐頭會過期,連保鮮紙都會過期,我開始懷疑,在這個世界上,還有什麼東西是不會過期的
仲有IRON MAN 用潮州口音講: Tell me his name again
啲寶石會藏左係麻雀 俄羅斯輪盤啲珠到
要食都唔知幾撚多番先會變返做寶石
賭城風雲4:無限之戰
好撚有畫面
未睇過雀聖系列?
唔係幾時開始 無限寶石變左有有限日期 我開始懷疑 如果Unlimited Rock will become limited eventually 無限既野都會過期 逝去既一半人都會come back to the living land
仲有啲咩係唔會過期
應該要分開六集拍
thanos 將六粒石放落手套嗰段戲
應該會長過梁朝偉阿飛正傳最尾嗰段戲
Ironman 會做左大慈善家 全部賺番黎既錢俾曬山區兒童
Iron man 著甲會拍成點
收集寶石都只有一個目的,就是找回失去的平衡
。因為我成功後,宇宙萬物永不改變。沒有人知道這是不是真的,因為從來沒有人成功過。我是唯一的一個。」
Iron Man = 梁朝偉
Captain America = 張國榮
而且一定有一幕係豪宅泳池景, 好多女女爆奶行黎行去.Black widow 就會除面衫露3 點式呢一幕慢鏡.
金城武係隊長
食煙場面佔一半
仲要大家都唔講野
英雄會變曬 洪興+ 賭x

d女角全部show下波咁
所有角色用眼睛交流

仲有朝偉有份做
真係得黃晶會拍依啲on 9 嘢
Rocket:喺廚房到,我偷咗幾隻眼。我知唔洗幾耐就會打爛哂,所以我收埋左一隻,到有一日你需要個隻眼嘅時候,比個電話我,我會話畀你聽收埋喺邊到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞