如果王家衛拍avengers3會點?

116 回覆
55 Like 19 Dislike
如題
成套戲變左講hulk見返black widow果幕
Vision : 如果有多一粒寶石 你會唔會同我一齊走
ironman 食煙 30分鐘
會係用十年時間拍第一集ironman , 之後就冇之後喇 ...
Tony : 你今晚發夢會見到我 同個BB
不如講埋係王晶又點
應該會落雨
2018出預告片,2028年上
Vision變左傻強
拍到 avenger 5 上都未拍完
不如講埋係王晶又點

black widow 會著bikini
早排咪有一個一模一樣嘅post囉
Ironman研究用屎尿屁做武器
應該好好睇 賭城風雲啲機械人>im
美國隊長一個沙漠到 一間小店 飲緊一碗酒
局長係另一個人 旁白係局長 講隊長呢個人 每年聖誕都來飲一碗酒 話係去記念一段上一年代既基情
隊長突然間會講 Do u know what’s the difference between water and alcohol? Water,colder Alcohol,warmer
BLACKWIDOW 會有兩個人格
巴基:我問隊長佢認唔認得我
世間所有的相遇 都是久別重逢.
Spiderman,今日我把名聲送給你,往後的路,你是一步一擂台。希望你像我一樣,拼一口氣,點一盞燈。要知道念念不忘,必有迴響。有燈就有人。
我一直以為同鷹眼唔一樣,原來絕望嘅時候,所有人都一樣!
奇異博士: 到最後終於明白, 有些事情不能勉強, 而我可以做的就是放棄
噴蜘蛛絲會變左噴精或淫賤不能移
IRON MAN 除眼鏡都除幾分鐘, 仲要靜係影個頭,
呢下好王晶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞