[LEGGO]EXID討論區[2]我智早日康復!中文版歌有伏?

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
我記得最尾個張改過圖做張東民
btw 巴打好努力推
btw 巴打好努力推

果張唔好出住喇 ...

YEAH 我成個 KPOP 史第三團飯呢隊 ...
[170331 別人的IG: #EXID #Solji]

老大給復健科的醫生簽名了~ 看來有好好接受治療!😌
原po說率智很開朗正面,充滿能量,希望她以後能健康地進行活動💪🏻
話說今天是阿智出道十一週年!!🎉🎉粗卡粗卡!!
十一年來經歷各種風風雨雨一直走到來這裡真的辛苦了
感謝你的堅持 沒有放棄😭 希望你也會盡快渡過這次的難關 LEGGO們會等你的!!!

圖cr DC

快啲好返
btw 巴打好努力推

果張唔好出住喇 ...

我都係 SNSD > Apink > EXID
不過EXID 先第一次買碟 之前都係上youtube 聽下
btw 巴打好努力推

果張唔好出住喇 ...

我係 kara > apink > exid > wjsn
exid 初 fs
[170331 別人的IG: #EXID #Solji]

老大給復健科的醫生簽名了~ 看來有好好接受治療!😌
原po說率智很開朗正面,充滿能量,希望她以後能健康地進行活動💪🏻
話說今天是阿智出道十一週年!!🎉🎉粗卡粗卡!!
十一年來經歷各種風風雨雨一直走到來這裡真的辛苦了
感謝你的堅持 沒有放棄😭 希望你也會盡快渡過這次的難關 LEGGO們會等你的!!!

圖cr DC

快啲好返

反優率
推理現場每次開場其實都幾悶,幾次都訓著
但一塭到啲線索就有番啲緊張感
btw 巴打好努力推

果張唔好出住喇 ...

exid 初 fs

Snsd>exid=RV >Apink=aoa
聽番首good bye 聽到我都快要潮吹了

五隻寵既 cafe
btw 巴打好努力推

果張唔好出住喇 ...

exid 初 fs

懂得回家就可以了

五隻寵既 cafe

中間個隻真係好似正花個新頭
[img]https://na.cx/i/5sV5OYZ.jpg[/im]

五隻寵既 cafe

中間個隻真係好似正花個新頭

其實五隻寵都好係主人 style ...
唔知係咪特登 ...
潾個笑樣
btw 巴打好努力推

果張唔好出住喇 ...

exid 初 fs

懂得回家就可以了

我已經數唔到次序
btw 巴打好努力推

果張唔好出住喇 ...

exid 初 fs

懂得回家就可以了

我已經數唔到次序

好彩我都唔係好多姐

exid 初 fs

懂得回家就可以了

我已經數唔到次序

好彩我都唔係好多姐

我就SISTAR>SNSD>EXID>TWICE

exid 初 fs

懂得回家就可以了

我已經數唔到次序

好彩我都唔係好多姐

我就SISTAR>SNSD>EXID>TWICE

個個都好花心
利申 SNSD>EXID>TWICE>ioi
得一隊
其他飯唔上 最多都係久唔久留意下
得一隊
其他飯唔上 最多都係久唔久留意下

有人幫手改緊個doc喎 仲諗住我完爆依個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞