[LEGGO]EXID討論區[2]我智早日康復!中文版歌有伏?

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
有冇人睇hani上HT3 佢嘴角究竟係損咗定唇膏黎
同世正鬥大叔

一開始估人名 佢個影子成個巨人咁一眼就認得出

係喎 佢係真係咁高定企得太前咋

我估係支射得擺位問題 ...
我都嚇左跳原本 ...
有冇人睇hani上HT3 佢嘴角究竟係損咗定唇膏黎
同世正鬥大叔

一開始估人名 佢個影子成個巨人咁一眼就認得出

係喎 佢係真係咁高定企得太前咋

我估係支射得擺位問題 ...
我都嚇左跳原本 ...

我差啲估錯我睇到佢跳tell me 心諗你唔係體殘咩
有曲目表睇LU
得第2首冇智叔呀嗎?

google translate過中文解釋蒙蔽會唔會係同every night差唔多既歌
第一個女idol喺新歌出之前唱新歌-----------潾

vlive 5:00

https://www.youtube.com/watch?v=T6bq-UyoL3g

https://www.youtube.com/watch?v=T6bq-UyoL3g

女皇都喝佢唔停 ...
不過安哥同正正第一下果個驚樣好爆 ...

女皇都喝佢唔停 ...

但佢似專登玩野 個驚樣真心正 花花係咪話佢唔係俾hint 係直頭唱埋

笑死 今次真係大檸樂喇

女皇都喝佢唔停 ...

但佢似專登玩野 個驚樣真心正 花花係咪話佢唔係俾hint 係直頭唱埋

笑死 今次真係大檸樂喇

神風流既打法

笑死 今次真係大檸樂喇

神風流既打法

佢兩個果個樣加埋塊葉就直頭係唔撚係卦 ...
正正話佢根本就唔係俾貼士 ...

笑死 今次真係大檸樂喇

神風流既打法

佢兩個果個樣加埋塊葉就直頭係唔撚係卦 ...
正正話佢根本就唔係俾貼士 ...

佢同木下一樣短髮 一樣真係蠢過隻豬
HANI IG條片
同花情侶頭
小智ig終於更新laaaaa
小智ig終於更新laaaaa

你個名
智叔post張mv背景照 又似係咸歌feel
唔通走去同班卜卜脆既𡃁妹爭清純可愛市場咩
3代女團特色就係咸咸地
不過3代女團真係沒落緊
就算唔洗解散,之後都應該各有各既發展
我比較擔心嘖嘖之後既發展
其他四個應該無乜問題⋯⋯呱
3代女團特色就係咸咸地
不過3代女團真係沒落緊

大把人等住埋單 唔洗擔心
3代女團特色就係咸咸地
不過3代女團真係沒落緊

大把人等住埋單 唔洗擔心

HANI IG條片

Sheshe
做Le或者Hani都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞