[求救]俾仆街貓義工偷貓

1001 回覆
3514 Like 37 Dislike
貓義工多數係性格有缺陷,收入低,社會最低層既垃圾
樓主雖然值得屌 但當務之急係搵返隻貓先
自撚私玩人地鋪隻貓 同好心搶走人隻貓再拎隻貓去賣 邊個應該收皮d呀

我唔撚理樓主係唔係白痴學生妹 我淨係知偷貓嗰個一定係冚家剷 佢養母當初一定係咁撚樣執佢返黎搵住好人家 養撚到佢有呢個貢獻社會既心態 唔撚上去人地屋企搶 名種貓仲值錢呀喂

Hi auntie! 快撚d拎返d貓出黎啦 如果唔係就化撚定個閪妝等上電視 記得寫定份稿 同機構代表夾定口供先 如果唔係到時7出國際就唔好啦

利申 善意提醒auntie姐
賤撚過賊 幫推
唔係無人領養就打針 總之有人打去叫佢地捉啲放養貓狗 流浪又好 一上到車都會打針
如果我兩隻貓俾人捉咗而我又有條友電話,我何止放上網!
我直頭交去所有傳銷,直銷,保險佬,再有房出租放上28屋,591,貼街招
用第二個電話同佢哋報多次邊到邊到有貓引佢哋出嚟仲好
不過要吸取教訓,咪再撚信班友
咁仆街
重以為係夠期無人領養先啪
希望琴日見到果幾隻狗仔會有人領養

題外話,其實去領養貓狗係咁得愛協選擇
買就一撚定唔諗
好波
務求令佢食唔安訓唔落
所有義工都係撚屌
出現了
睇嚟你係個中女嘅fd
做乜唔覆我上面個留言
貓狗異工都係仆街就一早知

樓主要屌就梗嫁啦
咁都唔撚屌得? 唔潛水就叫做有擔帶???
一步錯 步步錯

異工仆街就係人都知嫁啦
三更半夜 鬼撚鼠鼠去捉貓 (冇人問長問短 阻住佢地)
見撚到貓b 隻眼發撚哂光
有幾多隻捉幾多隻(bb)
捉到返去未搵到領養主就養返3 4個月先
但自己個竇根本就慘不忍睹

自己冇能力去處理隻貓 唔去搵鋪主唔搵養果個
搵個3 9唔識7既人 去“幫”隻貓
依家奶撚哂野就可以搵到鋪主

屌你老母啦 做野唔撚用腦

異工要屌 但最撚大問題係樓主你囉
個頭唔撚做錯 就冇呢堆撚屌野出現啦
駛唔駛咁激動
樓主都係好心做壞事
最仆街都係偷貓
可止咁撚簡單 直情搵條友出黎打佢老味臭西啦 佢老母養到佢咁大 出黎偷野 仲大條道理
始作俑者係樓主

貓有事唔搵佢主人,而係搵d三唔識七去理,究竟幾咁有腦先會咁諗

真係好on9 ,d貓俾人累死
還貓啦仆街
係仆街囉 好地地長年累月日日比你玩
玩撚完 拍拍蘿柚走左去好地地

但依家唔係喎
即係本身啲貓生活得好地地 冇人困住
佢地識簡 識群居佢地認為生存到既地方
咁耐以黎都冇事

受傷就大愛撚上身 哎呀 貓仔好慘呀 傷口好大呀 搵人幫下佢地先
唔屌佢屌邊個?

8隻大字呀

多管閒事 關你撚事
報警冇用 133 唔識既電話block
冇相 妓者又搵唔到 唔係兩登制做輿論壓力
令到識得佢地既人爆料 你都好難令人關注件事
附近有冇cctv啊樓主
屌 好撚嬲 根本就偷貓
你啱呀,樓主塊閪緊得滯,放上黎博你屌鬆佢
人地個檔主冇怪過樓主,而家係你做以上8隻大字
班同黨用緊轉移視線嘅玩法, 引大家將注意力擺錯位。

真係似做慣做熟呢啲陰質野, 高手。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞