THERE WAS AN IDEA

1001 回覆
95 Like 20 Dislike
太撚痴線 全程都睇到呆晒
Red Skull出場 Thanos用Reality Stone fake人
估唔到Gamora都死埋
Russo真係無俾假希望我哋
頭十幾分鐘已經俾佢震攝到
唔知點形容呢套戲 好沉重
睇完都唔知下集會點玩

不過個場好靜 有條女完場問Captain係邊個
真係睇咁耐, 個身就繃緊咁耐
我個場完左有條仔比佢條女問到發脾氣
值得一讚今次戲份分佈
俄羅斯兄弟
ds比石thanos似係因為睇到未來唯一贏到係靠daddy 所以先比石
我係全程O晒嘴咁
勁緊張 尤其Thanos插Daddy個度 嚇死人
俄羅斯兄弟好波
應該係 同埋我覺得佢唔用Time stone係唔想整亂果條贏到嘅時間線 但諗唔到點玩
Btw有冇人覺得今集配樂麻麻地
唔係呀 條仔答佢有兩個盾果個 話隊長留咗鬚
呢啲咪on9仔 明知未睇過入場仲要係女一定問三問四
應該係啦

而家玩到咁真係唔知之後會點

我一直都以為會keep 住time stone又用reboot大法

點知係比thanos用reboot搶埋mind stone
還好喎我覺得 有種攝人feel 唔識講
今集開頭個intro唔係用以前首歌 好靜 搞到成個場勁緊張
生左鬚認唔到人
劇入面都提過幾次Captain啦 根本無心睇 鄧條仔慘
reboot應該會無效 因為thanos會知你有咩行動 分分鐘一reboot就用space stome走人
抵死啦 自己一個睇唔得既
[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (4)
https://lihkg.com/thread/642078/page/1?ref=ios

討論po記住推呢個
唔好俾150入

溫馨提示

今晚12點後解禁劇透
未睇既手足遲啲見

屌 有功課做 但睇完純粹想討論劇情 同追返啲post
呢度好多人睇晒咁濟 全部深藍細字
睇返第4頁個投票啦
尋日忍左幾耐真係冇上過lihkg
今日睇完先上返
IW要緊呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞