THERE WAS AN IDEA

1001 回覆
95 Like 20 Dislike
name list隔離都數過好多次
碌下就又都要問
Curse of knowledge 到底咩意思
The end game starts now
跟住antman同cm係timeline上都係iw之前
同埋我估antman同a3 4冇咩關連
中間有排捱
仆街
係咪得我一個覺得今集有啲失望
你失望係邊個部分呀
大少crossover 嘅interaction?
唔係啦 反而覺得合體技夠晒

係啲角色實力勁飄忽 瘋狂弱化+強化
vis+wanda都唔夠打black order
為左cap出場型啲就幾條友拳頭交打贏左
上面都有人講 thanos用手套又發揮唔到啲石幾勁
仲有啲笑位 有啲都幾夾硬

同意....本身都預係單方面虐殺

ronan呢條友單用一粒power stone都已經勁到仆街

點知thanos + 5 stones gauntlet 都唔可以虐殺starlord個咋人連daddy硬食thanos幾拳都冇咩事咁

wanda 可以一邊破壞mind stone 一邊攻擊thanos

thanos 要出力先推進到...wanda力量係由mind stone黎CW個時可以反壓制VIS已經唔合理

而家連thanos都... 真係太弱化thanos啦
唔肯定係咪呢個

一陣二刷睇多次

第一次一套戲一日睇兩次
如果上A4嗰陣有A3+A4連播就好
VIS弱化到比人偷襲到

定今次又i am distracted
thanos未齊6粒果時可唔可以一次用多過一粒?
係titan佢招招都剩係用某一粒黎打
daddy頂到thanos咁多拳你因為果幾掌係右手
但就算右手保守估計都有hulk 既力量
不過算啦呢d真係冇得講
有用gauntlet打daddy架喎

thanos 單用power stone都應該虐殺佢地
可以,有同時用過兩粒,好似係收藏家果段?
係hulk之上啦 你睇下一開波打嗰陣 完全無還手既能力 但cap又頂到 雖然唔合理但都好好j
Thanos大部份時間都係hea打喎
想像唔到佢見返ca會點
我覺得似係唔想殺佢地 插iron man都冇對住個心嚟插
同意
佢真係好輕鬆
胡cfu mode: 你地俾d掙扎我
ds未睇未來就好決絕講為左保粒石會話知tony同peter死
睇完之後比石
死哂d black order同犧牲埋gamora都HEA打 ....仲話今日損失好大

理解唔到
佢插完daddy之後再想一拳了結佢喎
都齊哂石咁濟
hea打都打得贏啦
反而我覺得CA表現唔夠強勁,Hulk除咗第一幕,之後冇再出嚟打,以上兩樣野有少少失望,但整體好滿意,準備二刷
預備睇喇
好緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞