THERE WAS AN IDEA

1001 回覆
95 Like 20 Dislike
好撚爽呀
唔會係reality stone既效果
Reality+Soul?
係6粒石嘅效果呀
[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (3)
https://lihkg.com/thread/641709/page/1?ref=ios

入呢度問啦
唔好答
仆街
係咪得我一個覺得今集有啲失望
原來captain marvel本身想APU帶出黎但因為CW要平衡先推遲 再諗返CAP2最尾fury話去歐洲打餘孽 會唔會就係關captain marvel事
似係
你失望係邊個部分呀
大少crossover 嘅interaction?
要齊石先做到嘛我知
但佢將人變沙咁殺人似係呢兩粒既效果
真係既佢洗撚搞咁撚耐咩
唔係啦 反而覺得合體技夠晒

係啲角色實力勁飄忽 瘋狂弱化+強化
vis+wanda都唔夠打black order
為左cap出場型啲就幾條友拳頭交打贏左
上面都有人講 thanos用手套又發揮唔到啲石幾勁
仲有啲笑位 有啲都幾夾硬
頂岩岩上面有人講淨返既都係元祖級avenger
但我又醒起死果班先係全部都仲有個人電影...
gotg,spiderman,bp,ds
time同space用黎持續個效果 mind同soul用黎從根本上消滅啲人嘅存在掛
細藍字都唔比討論下?
vis受傷用唔到能力, wanda又要睇住佢, 個狀況唔夠打都正路既
不過cap首場已經打贏個兩公婆
white wolf無乜戲份
認同cap出來太輕易救場
wanda同vis唔夠打有原因
一來比人突襲,二來亡刃用專武搞到vis得返半條人命,所以wanda要顧埋佢先打得辛苦
最尾搵邊個d咁撚on9既問題都問得出
咪叫你自己去問飽佢囉
有幾撚on9?
咁你有咩高質討論呀
咁都唔叫on9 你問下呢度其他人先啦
睇左你第一個問題已經唔想睇落去
負lv無極限
ok係我錯問錯野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞