THERE WAS AN IDEA

1001 回覆
95 Like 20 Dislike
唔係首日去睇,有咩方法止痕?
笑左 大家記得睇完解封返佢
一齊report到佢封acc

好大隻
又著埋啲垃圾衫
dllm 果然係有d 撚樣入黎搞事
都預左
連登仔>小學雞
dc狗>中二病
兩樣加埋一齊最恐怖
聽日睇完先開lihkg
吹水台閒閒地都兩三個標題劇透
上面係咁放link果啲傻鳩自己睇路
唔排除會block定先保平安
截至現時,都未上映已經block左10個

大家咪再上連登喇
出事冇人賠俾你
啲Dc狗就係咁低質
連狗唔處理
我地組團約佢哋出嚟隻抽都冇用

There are already leaked photos of #InfinityWar being spread around Reddit. INCLUDING the final scene in the movie. UNPLUG YOUR INTERNET NOW! 注意: 唔走正傻仔

There are already leaked photos of #InfinityWar being spread around Reddit. INCLUDING the final scene in the movie. UNPLUG YOUR INTERNET NOW! 注意: 唔走正傻仔

大規模斷網即將發生
我決定完全block咗生面口又放lin嘅user
我嗰條係marvel叫人唔好spoiler既片黎
突然諗到
如果個post要避世應該要開過去站務台或者黑洞
我post既不知幾健康零劇透
黑洞其實係點
出面係咪已經開始劇透?
岩先見到有兩個post
係呀,差d中伏
每個(自稱)劇透post啲內容都唔同,建議可以無視,得擔笑算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞