童年Gameboy遊戲陰影

426 回覆
123 Like 8 Dislike
細個打金版冰洞果度死滑都滑唔到仲比人fake鳩我話咩要囉咩溜冰鞋結果卡左我幾年後黎屎忽撞棍行行下過鳩左
btw,肥大出飾拳!效果拔群!
最一副果隻企鵝同坦克車果個成日玩
老婆,個仔,幾億身家,一下無哂
開返game,抱多次隻狗就唔敢再玩
LOAD唔到SAVE
玩pokemon最撚驚俾紅唇娃咀,嚇到鳩縮
雖然已經唔係好童年
細個買完第一部gameboy,表哥比啲gameboy帶我,之後玩咗成晚寵物小精靈,日文版睇唔明,幾粒鐘先去到下個鎮,結果佢成堆帶都無得save,撳完係save唔到
仲有綠寶石捉烈空座,上個塔唔可以停,要用單車一野行曬一層,仲要特定路線,又玩幾粒鐘
唔知你地有無玩過 絕對無敵

佢一開始唔俾你合體 你永世打唔死敵人
要儲氣再禁 「Start」係Menu度揀合體

細個唔識禁Start ,永世合唔到體
邊洗儲氣??? 一開始已經可以即合
呢個真
已經練到摸黑到行到 要記前進左右幾多步

講起SAVE唔到,呢隻真係SAVE唔撚到
最尾我放棄左
諗起都想喊
冒險島
同傳說精靈傾計前唔記得save

唔小心殺左佢之後仲唔小心save埋
打風
gameboy有隻龍珠禁指令上下左右黎閃避
有次無啦啦係第二次天下武鬥會變左超西
第二次玩唔識變
有得睇冇得玩,玩到冇電俾你揸下手當玩左,換完電繼續得個睇字
以前D GAME真係好撚難玩
玩洛克人EXE 6 果陣就來爆機
部機就冇電,心諗玩多陣應該OK
係玩多陣OK 呀,不過就咁啱SAVE 果陣冇電之嘛
成個SAVE BYE BYE......
我都差D 想BYE BYE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞