童年Gameboy遊戲陰影

426 回覆
123 Like 8 Dislike
以前玩到好癲,可以一條命爆唔知幾多次機,爆一次機會重新來,但係係加強版來,唔記得最多係咪加強一次,之後每爆一次都係加強版無限loop ,最記得係玩到有5x 幾條命
我都玩到幾十條命
跟住玩到厭就熄機
表哥唔肯借比我玩
非陰影
有冇人玩過GBA呢隻shining soul?

日日放學同同學4人連機一齊打怪
好正
呢隻超好玩, 當年小學雞玩到好沉迷

玩到第 6-7關已經極難
巴打一定好聰明
洛克人EXE5同6, 基本上啲打BOSS前迷容都覺得好驚
6就鬼火玩咗勁耐先過到

pkm就唔記得咩版, 去到電道館附近隻遊輪, 入咗去唔小心出返黎,
佢話唔知要等幾耐架船先會返黎, 結果我現實時間真係狂等
肥大唔難,大奶同海馬王真係屌出聲 練級的重要性
我特登唔學盲摸出去
初代無分特攻特防得特殊,巴他碟特殊唔等其實用念力係虐小剛
正仆街嚟
打完界橋之後
細個仲以為隻game得三關
原來要走去隔離城開劇情
記得以前有餅帶係唔知做乜鳩金銀save共通,玩得好開心捉哂兩版獨有既精靈,最後一開過其他game個save就corrupt 左
係咪有隻2a電有save功能? 定俾個老闆呃左

同埋買左一舊野黎叉2a電
細個唔識玩淨係鐘意係咁倒後行行到佢跌落海
變撚咗Pokemon post
其實黃版點有夢夢
用bug chok
去某項道具禁唔知幾下select然後用小哥達去第二關打緊果陣又select就變左夢夢
呢個方法可以將其他精靈變另一隻 但變夢夢就要小哥達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞