其實pokemon 整咁多神獸做乜

247 回覆
467 Like 14 Dislike
Agger
睇下奧米加獸的新型態 , 尊貴不凡
好撚核突
其實如果有睇返蘭既外傳 你會發現小智障可以打到蘭既第六隻 仲同x噴打到有來有往 根本已經好比面小智障
話晒人地隻x噴可以連斬10隻mega 仲贏過四天王
其實入到決賽都夠俾面
成場得佢見到第二隻仲和埋, 雖敗猶榮啦, 有幾可可以同神獸打
on9
硬食左咁多招都唔死根本唔合理
係咪講緊比卡超硬食巨金3招?
應該換撚埋個主角佢 換做阿撚 拎住隻X噴打遍天下先最好睇
唔想再睇柒智
都係唔想睇個隻隻寵都配四攻既
其實如果有睇返蘭既外傳 你會發現小智障可以打到蘭既第六隻 仲同x噴打到有來有往 根本已經好比面小智障
其實入到決賽都夠俾面
應該換撚埋個主角佢 換做阿撚 拎住隻X噴打遍天下先最好睇
唔想再睇柒智
都好 唔想睇個隻隻寵都配四攻既
木木梟
電甲蟲, 花舞鳥, on99, 花環, 刺蝟, 四隻tapu同marshadow都唔差呀, 你係要拎講到明係外星人既話特別樣衰同無得講
況且好似上面講水母都唔差, 惡食仲有幾個猜測添, 小丑扭下扭下都幾好笑, 輝夜姬+竹+火箭, 電線做主題呢D, 都有諗過度過, 創下新咁, 開頭覺得怪, 但你知道個背後個concept就明白佢做緊咩
吹到隻智蛙咁千年一遇
開埋大絕都打唔過殘血紫尿龍
外掛程度點夠影帝黎啊
on9
硬食左咁多招都唔死根本唔合理
係咪講緊比卡超硬食巨金3招?
吹到隻智蛙咁千年一遇
開埋大絕都打唔過殘血紫尿龍
外掛程度影帝點夠黎啊
神獸之間好似都有分稀有度 三鳥果啲好似有幾隻 超夢夢同夢夢呢啲就一隻

話你on9驚你嬲
因為佢啲演技已經爐火純青
扮廢囉, 明明行左咁多個地區
地鼠點會唔當
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞