其實pokemon 整咁多神獸做乜

247 回覆
467 Like 14 Dislike
Agger

玩咗四次幾豐富都死啦
希望下集有得skip cut scene同俾機會speed run
屌 呢堆野係你小朋友果時出呀 你地咪又當神咁拜
你試下奇異花 食夢獸 天然鳥果d係宜家出咪又比你地屌鬼
人大左審美觀自然就唔同架啦 好正常 唔使下下踩到新既一文不值舊既就神作
151一出果陣果樣嚇死你添呀自己Google啦, 係經過十鳩幾廿年不斷重製重畫先至變成今日個樣炸
以為鳳凰好高級,原來係紅寶石條𡃁
爛泥, 小磁怪, 地鼠個進化實畀人屌HEA
屌奇異花肥青蛙, 屌水箭龜加機械野, 屌鬼雀營養不良, 屌怪味花月閏腸嘴, 屌巨菇蟲樣衰, 屌卡斯寒酸相, 屌口呆花柒, 屌迷唇娃趕客, 屌多刺菊石核突, 屌雷鳥成隻癲雞咁
風格係唔同左, 但係不嬲代代都有好同醜
其實以前D精靈順眼D 我覺得係因為GAMEBOY機能問題
係像素咁低嘅情況下 不能設計D精靈太複雜 顏色比較單一
而家機能好咗 就亂加野 隻隻精靈都五顏六色
整到好似好有特色咁 其實好大陸FEEL
但五代真係特別醜
草蛇好睇呀
木棉, 百合, 天鵝, 雪糕, 四季鹿, 蠟燭, 都幾好呀
不過我都覺五代D野岩蠶D, 唔知點解明明紫豹, 班馬, 達摩, 栗鼠, 勇士鷹望落都唔差, 硬係怪怪地, 少左D野, 多左D野咁
係 其實真係叫神獸既唔係話好多
成班話5代醜的我俾機會你地再講多次

跟本最新嗰啲就醜嘅特別醜
靚嘅都數唔到幾隻
靚嘅多數都係亞種

隻究競日月 同 新電影都係食老本
game就出返啲舊反派 佢宣傳都係大大力宣傳哩一點
電影又唔敢跟番動畫出 點解啊?柒囉

出電影
超夢夢應該最少有兩隻,好明顯新劇場版嗰隻係另一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞