有冇人識名校secret admin? 佢地改鳩我幅圖再del post

250 回覆
1249 Like 30 Dislike
你可以示範下點樣有禮貌
名校男女神同名校secret係冇關係架
叫得名校secret,我諗好似我呢種非名校學生都唔知睇唔睇好,莫講話投稿,無耐前見過佢地放過一個post係帶有話名校係高人一等之類嘅信息。

如果呢個post都出得街,咁高質嘅page,咁優良嘅censorship,咁有頭腦嘅名校(唔sure名校secret admin係唔係名校喇,我諗係喇,叫得名校secret,應該係) admin應該都知樓主關心啲乜,可能會諗到更好嘅管理方式,而唔係一鳩就刪左佢當無事發生,起碼同樓主合理咁交代下。

btw,名校係點樣名法?除左學術勁體育勁重有乜。
垃圾小圈子page
咩仲有人睇咩?
成堆乜撚野名校XX PAGE 都戇撚尻
唔好話睇個班係咪名校
D ADMIN 跟本都似垃圾多過名校生
或者佢名校係指出名廢個D 名校
叫人幫你做野 「唔該」都冇句 仲要諸多要求
你估你大撚晒?
加上人地係admin有權過濾d文 奉旨一定要post你篇垃圾架?
呢幾日都有留意,始終有做教育嘅嘢,都關心呢一代學生
真心覺得呢個page7成學生、2成大學生、一成5毛
五毛個個post都留言挑罵戰,我懷疑有唔少五毛扮學生出post添

碌到有兩個好撚高質嘅post但又冇人理,點救啊呢班細路
至少有返100年歷史掛
一段野鬧人三次戇鳩都唔見得你有咩質素
咁佢真係憨鳩
算啦 佢當我啲「唔好意思」「麻煩哂」「唔該」冇到㗎
屌 post個summary 去佢啲posts嘅comment度啦 班00後就算唔認同樓主觀點 至少都俾佢地睇清楚個垃圾admin嘅真面目
有啲掛住最初個高汁admin
而家已經變咗個狗屎垃圾乜都有嘅濕鳩page
一打攞去唔洗找
以前可以召集巴打聲討/圍檢舉個page架喎 依家雖然小左呢類型既行動 但都應該仲有能力檢到佢個page收皮

建議樓主整合下資料 改個明確標題叫巴絲檢舉個垃圾page
依家00後班中學生好多已經蝗化曬 考試我當你真係要寫好多字用下一兩個都算喇 作為香港人最起碼嘅底線應該係日常生活中要堅持繁體字 人地廣州政府要將繁體同廣東話妖魔化 話要「撥亂反正」唔俾學生喺學校寫同講繁體字廣東話 依家嗰班「香港」中學生唔單止冇自發抵制中共文化侵略 仲幫手助紂為虐 我就想問一句 佢哋係咪真係覺得 幾十年後啲子孫全部唔識講廣東話唔識寫繁體字對佢哋黎講真係冇所謂?
admin係咪新移民呀
老奉出你post
自我中心

理性討論 你塗得咁撚7 相又cut走 唔淨留文字
肯理你都偷笑啦

而且認真係你串77先 你自己留意下
有幾串?不妨講嚟聽下
不嬲都係垃圾page嚟
乜呢個垃圾page仲有人睇
呢d page講一次半次派下花生咪算,洗唔洗成日放上來講?
況且投稿嘅人係咪名校生/中學生,都成問題
總結樓主on9 個page都on9
要係個on9 page出post 就最撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞