有冇人識名校secret admin? 佢地改鳩我幅圖再del post

250 回覆
1249 Like 30 Dislike
我覺得係班on9仔扮名校生開post
我一直都覺得呢個post on99
不過人地地多人follow又可以點呀
依家嘅香港就係咁
愈唔合理嘅就愈多人支持
問句 個名叫名校secret 姐係入面討論既都係名校生呀
定自我感覺良好當自己名校生
我覺得係班on9仔扮名校生開post
我一直都覺得呢個ig on99
不過人地地多人follow又可以點呀
依家嘅香港就係咁
愈唔合理嘅就愈多人支持
On9
收手啦連登仔
之前已經偷拍d學生妹搞到上晒名校secret個page比人聲討
你估d學生對你地班毒撚有d咩睇法?
你地仲係度死纏爛打屌佢地用簡體字只係幫繁體字倒米咋

街邊有女人係雞
所以你老母都係雞
By your logic
垃圾page只有小學雞admin
一人撳一個制撳到佢摺啦
唔係仲有一個咩名校男女神架咩

facebook冇del原po
大家可以睇吓究竟有冇港人自卑感
睇吓條撚樣點死撐自己冇曲解
大是大非更加唔可以忍
真心大家覺得垃圾page唔緊要
但問題係ig係00後接收資訊嘅主要地方
呢個垃圾page更加係重要平台
佢咁亂嚟唔撚忍佢
港人港地我理佢把撚啊
救翻都冇幾年命
但中學生重有好多時間
大家集氣report 到佢仆街
推撚到佢仆街
成撚日叫瘋狂label人唔理性 唔尊重 盲屌 逢中必反
而唔撚係點對點回覆
搞到啲細佬學撚埋啲衰野
一唔同立場就先label人地唔理性唔尊重
on撚99
推撚到佢仆街
成撚日瘋狂label人唔理性 唔尊重 盲屌 逢中必反
而唔撚係點對點回覆
搞到啲細佬學撚埋啲衰野
一唔同立場就先label人地唔理性唔尊重
on撚99
屌你老母 講咁撚多托柒咩 樓主開post號召攻打佢哋個page啦
嗰admin肯定換咗人 舊時都冇咁撚寸
推啊屌你老母 樓主我地撐你 做錯仲唔認 正仆街
繼續係名校入面圍爐取暖啦 傻仔
一起unfollow啦,垃圾page想洗腦沒咁容易
我係00後 望住個page變成咁真係對未來感到擔憂
無論係admin post &cm都愈黎愈on9
啲人真係講到用簡體字係冇問題仲要屌翻人轉頭 我係咪可以去學定普通話
不如樓主搞個狙擊post 好過啦
莫得罪連登
不嬲個page都戇鳩
真係讀名校有正常思考都唔會睇
名校secret係憨鳩 但樓主都唔好得過去邊
唔明樓主咁撚冇禮貌又on9都可以有咁多人比正皮
連登係唔係憨鳩氾濫 d質素咁撚差
講咁多做乜 集體port佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞