有冇人識名校secret admin? 佢地改鳩我幅圖再del post

250 回覆
1249 Like 30 Dislike
本身都已經串過馬撚 我都算 重要改我張圖 加caption 再del我post

之後重要唔道歉唔澄清 del我post 咁同中國有咩分別
我知到依家連登都有00後 如果得嘅話希望你地可以share畀你地啲同學睇 杯葛呢個page
同時如果認為我個post標籤00後 我喺度同大家道歉 我只係想概括現時嘅「中學生」
今次幫我推吖巴絲們
呢個咁多中學生睇嘅page曲解我意思 究竟係我想引起罵戰定係佢地?
即係我唔可以發表自己嘅意見 有連登仔偷拍就係全連登仔都係仆街?
On9
收手啦連登仔
之前已經偷拍d學生妹搞到上晒名校secret個page比人聲討
你估d學生對你地班毒撚有d咩睇法?
你地仲係度死纏爛打屌佢地用簡體字只係幫繁體字倒米咋
即係我唔可以發表自己嘅意見 有連登仔偷拍就係全連登仔都係仆街?

唔明佢想表達乜野 完全無邏輯可言
推到佢仆街得唔得
收手啦 唔好同人鬥on9好唔好
ON9
收手啦簡體狗
之前已經黑心奶粉 地溝油搞到上哂全世界媒體比人聲討
你估全世界既人對寫簡體既人有咩睇法?
你仲係到死纏爛打話我地屌簡體既人只係幫簡體倒米咋
佢改咗你咩圖啊?send出嚟睇下
撇除佢地del post呢個行為 本身啲對答模式都有問題啦
我依家用大學生身份同你講叫你班友唔好再寫簡體字得唔得?
點解要收手?班中學生就日日俾呢個page洗腦 我出聲就係鬥戇鳩?
佢del咗post 原本我畀佢嗰張係冇加caption
呢個位我係柒咗嘅 唔記得blur樣
我想表達嘅係香港人唔好咁冇骨氣 但係佢就話係港人自卑感 想問邊度自卑?
又已讀不回又盛 咁多人睇嘅page畀啲咁嘅人管真係好咩?
圍爐飛機PAGE仲睇黎托柒咩
咁撚狗都有
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞