有冇人識名校secret admin? 佢地改鳩我幅圖再del post

250 回覆
1249 Like 30 Dislike
假如係以前高登,高登仔一早就會齊心合力踩平個page,好似以前征5p咁

不過依家連登
佢曲解我嘅意思正常都要道歉啦下話?
但係睇緊嗰班係中學生 係香港嘅未來
我都知以前高登巴絲係團結啲
幫你推
我撐你呀巴打,名校secret page一向低質,乜撚野狗屎垃圾都有,打住自由發表意見期號出一堆無方向垃圾post,呻淫叫春曬命打飛機圍爐乜撚狗屎垃圾都有但最好笑係跟本所謂自由發表又唔係徹底。乜野page咪有乜野admin.再講,本身校園生活page咪校園生活page,加名校兩粒字更加圍爐feel.
咁態度都唔使咁㗎大佬 又冇得罪佢
我撐你呀巴打,名校secret page一向低質,乜撚野狗屎垃圾都有,打住自由發表意見旗號出一堆無方向垃圾post,呻淫叫春曬命打飛機圍爐乜撚狗屎垃圾都有但最好笑係跟本所謂自由發表又唔係徹底。乜野page咪有乜野admin.再講,本身校園生活page咪校園生活page,加名校兩粒字更加圍爐feel.
當然喇,佢有管理權係一件事,但管理手法就反應page質素。總結,佢話乜就乜喇,圍爐page係咁上下質素,巴打唔好灰。
多謝巴打 我本身都廢時理 但係佢咁樣加caption再del post真係冇得唔理
連登仔係唔係冇咗以前掃人檔嘅火
條友都on99,仲要下下撻連登仔個名出黎,佢咪又係上緊連登
佢唔係連登仔唔通係連登狗咩
Push
你會唔會走去動物園同狒狒講野?
咁撚弱智嘅 讀恆大?
點解你覺得係玩?即係人地出post講簡體字點好點好就得 我講就唔得?我講就係倒米?
好撚過份

利申零零後
用咁嘅手法去管理已經好大問題 唔好同佢地一般見識算
收手啦屌你老母
唉 巴打 有篇野 我都係咁駁班學生 俾曬原因
佢地仲可以勁on9 扮睇唔到del我回覆
成班on9 無得救架啦
唉如果可以有個島仔俾真香港人住就好啦
Share畀你地啲frd睇 杯葛個page啦
可唔可以po出嚟畀大家睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞