[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區(2)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
諗住出之前睇埋G復國
睇完廿幾集都唔知睇咗乜
果陣有人估Z2特登出舊斷空我係想留去Z3玩白熱終章,點知Z3成套鬼隱左
我等緊2og
嗰陣為咗z3出psv
佢斷空我明明再世突登入左元祖版電到葵姐發哂姣有合體技出
玩下手去到天獄得返葵姐
無ps3表示無玩z3
z3好似有得用模擬器玩不過已經完全唔想重玩
我等緊2og

神作
me2
我都岩岩睇完機甲巴打buddy complex
最後果兩集趕到呢
真z個故點樣駁落kaiser到
無計唔太收得,搞到無第2季,你睇劇場版仲趕
buddy complex好好多
故事鮮明
G復國啲勢力有時都搞唔清啲人
可能係我又睇得快嘅關係
G-Lucifer , 索系 配角機真係無人權
buddy complex同銀河機攻隊都係高質既機人番
G復國大cut集數飛到仆街
唔係大cut嘅話應該幾好睇
最後果兩集趕到呢
故事鮮明
可能係我又睇得快嘅關係

Buddy complex太正路,無乜好爆既劇情,所以hit唔起,好彩都夠快入到機戰
最爆咪fing fing頭
時獄 OK LA
天獄玩完唔知玩左咩
親生仔點會唔勁
不過明明正樹都係
唔夠多女咪high唔起,劇情幾正路外,佢咁樣玩時空因果其實玩得幾好
Wing Gundam好似幾勁喎
不嬲都勁
親生仔點會唔勁
不過明明正樹都係

正樹勁在幸運map炮,其實同wing差唔多定位
其實hina幾正
Connective hina!!!!!
Connective hina!!!!!!
最後果兩集趕到呢
故事鮮明
可能係我又睇得快嘅關係

Buddy complex太正路,無乜好爆既劇情,所以hit唔起,好彩都夠快入到機戰
唔夠多女咪high唔起,劇情幾正路外,佢咁樣玩時空因果其實玩得幾好

少有唔開後宮正常主角無中2病,就係可能因為咁先hit唔起
正正常常咪幾好
你望下革命機
故事鮮明
可能係我又睇得快嘅關係

其實hina幾正
Connective hina!!!!!
Connective hina!!!!!!

如果野牛係主角就唔同玩法,因為多數主角都要有中2病,青葉太正氣性格唔出位
故事鮮明
可能係我又睇得快嘅關係

少有唔開後宮正常主角無中2病,就係可能因為咁先hit唔起
正正常常咪幾好
你望下革命機

革命gay冇入機戰is a冇肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞