[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區(2)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
又想知偷跑未又驚劇透
天使龍個 薇薇安Ace之後每關送果個道具賣出去既Tac point少過上集
紅蓮d攻擊力好似廢廢地咁
v果時我都係想pass,但有中文版,玩玩下又真係幾好玩
睇下劇情惡搞都有趣
為左玩漢化而玩K會否不智
神作黎
Z2我仲接受到,一到Z3我連時獄篇玩咗唔到一半頂唔順要放棄。
今次X雖然都係打算觀望下再決定,見到有Dunbine X 魔裝機神(可惜冇劇情 )可以重溫昔日玩EX嘅情懷都唔錯呢。
今日係咪有偷跑
Wing Gundam好似幾勁喎
不嬲都勁
本來諗住pass 望望下又有d想玩
等睇評價再決定 好似Z2咁就算了
Z2我仲接受到,一到Z3我連時獄篇玩咗唔到一半頂唔順要放棄。
今次X雖然都係打算觀望下再決定,見到有Dunbine X 魔裝機神(可惜冇劇情 )可以重溫昔日玩EX嘅情懷都唔錯呢。
大穫 其實我係想講Z3-2
玩到訓著

今代d參戰機我幾鍾意

Z2-3都係垃圾,同v無得比,真係咁驚中伏建議你買x前平平地收定隻機戰v玩下先,差唔多系統
依張圖上個post有啦

日版尋日有人post左啦,日本偷跑都唔關我地事
又扮偷跑fake人
我接受程度高d我覺得z2到z3時獄都仲係好野 big o angel同推石仔果度起哂雞皮

天獄就真係原創到走哂火
成班基佬為左我方四粒sphere追住我地打左幾十關
去到最尾原來搶唔到都唔緊要拎三隻古人類做祭品湊數就成到神
仲要cut左好多舊參
本來諗住pass 望望下又有d想玩
等睇評價再決定 好似Z2咁就算了
大穫 其實我係想講Z3-2
玩到訓著

今代d參戰機我幾鍾意

Z2-3都係垃圾,同v無得比,真係咁驚中伏建議你買x前平平地收定隻機戰v玩下先,差唔多系統
我接受程度高d我覺得z2到z3時獄都仲係好野 big o angel同推石仔果度起哂雞皮

天獄就真係原創到走哂火
成班基佬為左我方四粒sphere追住我地打左幾十關
去到最尾原來搶唔到都唔緊要拎三隻古人類做祭品湊數就成到神
仲要cut左好多舊參

破界再世時獄係一舊屎既話,天獄就係十舊屎,真心就算我玩返k都覺得好過呢集,起碼米神出位同參戰作品特別
cut舊參d空氣參戰我覺得ok既
k for kira
佢斷空我明明再世突登入左元祖版電到葵姐發哂姣有合體技出
玩下手去到天獄得返葵姐
無ps3表示無玩z3
z3好似有得用模擬器玩不過已經完全唔想重玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞