無笑容俾神秘顧客扣左30分

197 回覆
2096 Like 11 Dislike
你味當人地就係想請一個保安加半個小醜
人工的確係有分別
你唔做大可以搵返公屋保安做
又想拎埋小醜份糧 又唔想做小醜
太貪心
屌做份低賤工搞咁多野
到底有冇逆神秘顧客去評估返佢地
講咁多 做神祕顧客點解唔可以好黎好去 捉到咁緊為乜
係咪之前要廁所清潔阿姐識答客人問路果間一個海港得一個既城呀
香港返工真係慘過狗
人工西又要ot
得閒果陣覆下啲緊要msg都俾人話
唔笑就俾人話黑面
不過老老豆豆 我覺得係人地唔鍾意你老豆多啲/ 想做佢
我其實唔係太機山信無笑容會俾人調走
調完會更加有笑容咩
你老豆係咪唔小心得罪人?
有時名店sales真係好仆街
狗眼看人低咁
望到你無帶撈/講廣東話 已經黑9你面 唔會想serve 你
對住蝗就笑到烚熟狗頭
最中意做呢類型神秘顧客然後係佢不知情情況下評分
番依份工前有冇講明佢地要求先
神秘顧客
幾時有神秘職員測試番的神秘顧客
保安變哂客服啦
又老又慢真係預你捉賊咩
梗係要識笑
扮病戴口罩係常識
要跟住填=/=你要寫咁負面
照你咁講 有流程要跟住做就無問題 黑驚打柒佔中既人都合理化?
呢D 19工唔做都罷啦
公司同marker都有責任啦 如果你係神秘人 見到保安都有一條要求係要笑容 而你又on99咁同間公司一齊on9照直填 仲唔係兩個都on99?
保安度度都請 驚西咩
奇聞, 唔係要保持閪面㗎咩
咁神秘顧客有冇笑
做過神秘顧客
反正佢都剩係得錄音唔會咁撚得閒check cctv睇下個情況
我份份report都寫鋪面整齊 員工有笑容 整體幾好
當然有d極端情況係個員工真係用閪態度講野
咁呢d無得搞 錄低哂音有哂證據
但整體黎講我都盡量寫到間鋪無問題
海港城?
識唔識嫁
所謂神秘顧客,就係負責懶有要求,鳩up大量奇怪準則當做獨到見解
唔係咁做唔到神秘顧客

即係好似唔鳩唔入得民建聯
唔狗唔做得腦細
唔閪唔做得高官
例子不勝枚舉
神秘顧客呢行就係要又閪又狗又鳩又奇怪
我係佢地就試下另外幾樣,好賺嘛
講真 保安冇笑容真係冇乜問題,但係零售個啲真心要。大佬我入鋪頭買野,問多兩句都唔耐煩,仲要寸過馬撚,真係乜心情都冇曬 我明啲工人工奀,有時又受啲西客氣,但我都唔係老奉俾你發洩嫁,將心比心啦
問下牛華囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞