對付地鐵挨住柱既人

128 回覆
19 Like 0 Dislike
直接用zip入去既手指推開佢
萬試萬靈

Btw 果d多數係中年阿姐
我個friend上次係個阿嬸出車門嗰時拉住佢大叫
阿姐 阿姐 你漏左條柱啊!!
全車望晒過黎
全車望晒過黎

真係好撚憎呢啲 特別係啲阿嬸 喺繁忙時段仲挨住條柱 知唔知幾撚多人企喺度 扶都無得扶㗎?我次次都會故意扶喺佢挨緊嗰條柱 用隻手頂佢背脊 有啲feel到 會企返直個人唔再挨 如果唔理我 我真係會拍佢哋膊頭 大大聲叫佢 唔該可唔可以借一借?

唔駛講唔該啦
直接屌佢咪得
Zip隻落去,屈起中指,吉佢背
跟住佢會彈起再啤住你,你唔可以怕,你要啤返佢再反個白眼

我都係咁
試過d中坑呀叔啤番我又jip我
然後我話佢男人老狗冇腰骨企唔直咁快唔掂呀?
佢想打我咁滯

呢句掂呀

學到野
上次我渣住條柱,點知有對情侶入左黎,
個男嘅明知我渣緊仲挨落條柱到,擺明想我縮手
最後我無縮到,因為我岩岩上完堂撈完水泥成手粉,咪由得件柒碌慢慢挨囉

當面同佢講佢條女好淫
上次係咁話想要想要
帶套嗰陣阻止左我 話直接內射爽啲
之後仲想要 整多野環保吹

你試下趁佢落車時候
拍拍佢膊頭
“先生/小姐,你漏左d野”
佢一定左望右望,“冇呀”
“碌柱呀,碌柱你加嘛,你唔攞埋佢走”

拎啦 仲唔拎呀? 拎啦嘛

我都係咁
佢想打我咁滯

唔係話怕佢
我真係唔想 zip 手掂 d 廢中廢老個身

批㬹得唔得呢

扶手電梯阻人行果d仆街講一次都唔肯讓既應該批落去
試過叫人唔好埃住
佢話扶手唔係要黎埃要黎做乜
我話扶手囉
條友即刻收左皮

有次搭地鐵同一條柱已經有4個人扶住
有個後生女仔仲要挨落嚟
我即刻屈起隻手指頂佢
頂咗陣佢啤一啤我企直幾秒,再用力挨落嚟
我就喺佢企直嗰幾秒,將隻介指戴前啲
佢一挨就feel到點解咁撚痛,又啤過嚟
另外兩個OL見到佢咁仆街,又學我咁屈起手指
佢挨落嚟feel到多咗敵人就收皮,肯全程企直個身

一定要有人帶頭
全車望晒過黎

有次搭地鐵同一條柱已經有4個人扶住
有個後生女仔仲要挨落嚟
我即刻屈起隻手指頂佢
頂咗陣佢啤一啤我企直幾秒,再用力挨落嚟
我就喺佢企直嗰幾秒,將隻介指戴前啲
佢一挨就feel到點解咁撚痛,又啤過嚟
另外兩個OL見到佢咁仆街,又學我咁屈起手指
佢挨落嚟feel到多咗敵人就收皮,肯全程企直個身

一定要有人帶頭

見到有人同自己一樣想扶冇得扶就可以出聲/手
全車望晒過黎

駛咩同佢講野啫
一腳踢落條柱度就震得走架喇

我係屈哂4隻手指吉
萬試萬靈
我會即刻上拉登開post聲討佢

我都係咁
佢想打我咁滯

諗起都爽
對呢班人 我希望可以發起個活動

就係如果見到挨住條柱 大家用索帶將佢褲同條柱綁埋一齊

屌上次有個肥嬸架車勁逼都挨柱 整極都冇反應,應該脂肪太厚 好唔想掂到佢
可以同柱入面個柱管理員講。

利申:之前做過,焗就唔洗講,但好少人知係波板糖人升上去
直接拍鳩佢背脊 然後揸落扶手度 唔洗講野
萬試萬靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞