對付地鐵挨住柱既人

128 回覆
19 Like 0 Dislike
洗唔洗咁,挨住條柱整到你好痛咩
其實另一樣冇乜人留意嘅仆街行為

就係個背囊呀

上車就咩去前面啦 有d人個背囊大到block咗半度門

其他人唔洗扶?

其他人唔洗扶?

你都可以挨 人地思想行得前過你就歧視人,唔識打破舊有觀念

廢老上連登
你又跟住挨落條住度
有次搭地鐵同一條柱已經有4個人扶住
有個後生女仔仲要挨落嚟
我即刻屈起隻手指頂佢
頂咗陣佢啤一啤我企直幾秒,再用力挨落嚟
我就喺佢企直嗰幾秒,將隻介指戴前啲
佢一挨就feel到點解咁撚痛,又啤過嚟
另外兩個OL見到佢咁仆街,又學我咁屈起手指
佢挨落嚟feel到多咗敵人就收皮,肯全程企直個身

其他人唔洗扶?

咁你同你老母扑野啦
我地都唔會歧視你既
渣住佢碌鳩當柱

其他人唔洗扶?

咁你同你老母扑野啦
我地都唔會歧視你既

把口咁臭
架車冇人挨下都話算姐
咁多人都照挨嘅係咪有病
不過啲人係夠膽死挨埋落你隻手上面

尤其啲廢老廢中

成日覺得佢臣好污糟
架車冇人挨下都話算姐
咁多人都照挨嘅係咪有病
不過啲人係夠膽死挨埋落你隻手上面

尤其啲廢老廢中

成日覺得佢臣好污糟

其他人唔洗扶?

柒撚懞懞咁
懶係有思想
而家我地思想前衛到要屌你老母就可以身體健康 長命百歲呀
借你個老母黎屌下喇柒頭

其他人唔洗扶?

咁你同你老母扑野啦
我地都唔會歧視你既

把口咁臭

人地思想行得前過你就歧視人,唔識打破舊有觀念

咁你同你老母扑野啦
我地都唔會歧視你既

把口咁臭

洗唔洗咁,叫你屌自己老母整到你好唔舒服咩

咁你同你老母扑野啦
我地都唔會歧視你既

把口咁臭

咁地鐵坐位都可以訓
巴士可以「浪」腳

咁你同你老母扑野啦
我地都唔會歧視你既

把口咁臭

咁地鐵坐位都可以訓
巴士可以「浪」腳

蝗蟲隨處如廁
思想前衛
打破如廁一定要去洗手間既舊有觀念
啲廢老/蝗婦冇感覺架

Agger
有次我坐緊火車 得我一個坐四人位 屌佢老母 係旺角站5個蝗婦拎住個gip好似恐龍咁衝埋嚟 一野坐落我格離 屌 迫到仆街 明顯想迫我走
最後我臨走 我一野大力起身 條友俾我撞咗落地
驚俾人打 即刻衝出火車
Zip隻落去,屈起中指,吉佢背
跟住佢會彈起再啤住你,你唔可以怕,你要啤返佢再反個白眼

我都係咁
試過d中坑呀叔啤番我又jip我
然後我話佢男人老狗冇腰骨企唔直咁快唔掂呀?
佢想打我咁滯

呢句掂呀
拍一拍佢問: 條柱幾錢
:
你話: 你唔係買左咩?幾錢啊問你?!!

蝗話點講

幹你媽的
用手指公篤啊
夠尖又唔會篤魚蛋
<blockquote>Zip隻落去,屈起中指,吉佢背
跟住佢會彈起再啤住你,你唔可以怕,你要啤返佢再反個白眼

我都係咁
試過d中坑呀叔啤番我又jip我
然後我話佢男人老狗冇腰骨企唔直咁快唔掂呀?
佢想打我咁滯</blockquote>

呢句掂呀

呢啲多數講就凶狠
一係用手指頂了下佢 一係用手指骨位頂住然後推柒佢
萬試萬靈
用拳頭個舊骨 ,就啱角度等佢壓落黎就可以了 ,暫時萬試萬靈。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞