對付地鐵挨住柱既人

128 回覆
19 Like 0 Dislike
Zip隻手落去 之後開始air guitar/air piano
次次都work

你地又有冇提議?
拍一拍佢問: 條柱幾錢
:
你話: 你唔係買左咩?幾錢啊問你?!!
拍一拍佢問: 條柱幾錢
:
你話: 你唔係買左咩?幾錢啊問你?!!

蝗話點講
葉問上身咁係咁打條柱
渣住佢碌鳩當柱
葉問上身咁係咁打條柱

幾好
手指大大力篤佢, 問: 條柱你架?
Zip隻落去,屈起中指,吉佢背
跟住佢會彈起再啤住你,你唔可以怕,你要啤返佢再反個白眼
連登仔講就兇狠...
對住d蝗嬸冇用
架車冇人挨下都話算姐
咁多人都照挨嘅係咪有病
不過啲人係夠膽死挨埋落你隻手上面
我會挨落佢個人到
架車冇人挨下都話算姐
咁多人都照挨嘅係咪有病

尤其啲廢老廢中
架車冇人挨下都話算姐
咁多人都照挨嘅係咪有病

尤其啲廢老廢中

仲要郁郁下咁想整走你隻手

上次我渣住條柱,點知有對情侶入左黎,
個男嘅明知我渣緊仲挨落條柱到,擺明想我縮手
最後我無縮到,因為我岩岩上完堂撈完水泥成手粉,咪由得件柒碌慢慢挨囉
呢方面真係落後日本50年
揸頭髮啦,架車一chok
真係要講出聲 呢啲撚屌好黑人憎
平時架車冇乜人都算
成車都係人嗰陣仲要挨身挨勢

我次次見到都講出聲 正常人會覺得唔好意思縮開
但對住啲蝗或者廢老就難搞啲
有時明明係我扶先,甚至係佢本身挨緊柱,我扶啲佢冇挨到嘅地方,最後都會挨咗落我隻手,我郁隻手佢都可以無反應,點解可以咁無恥
Zip隻落去,屈起中指,吉佢背
跟住佢會彈起再啤住你,你唔可以怕,你要啤返佢再反個白眼

佢一野撞番埋黎咪篤魚旦
真係好撚憎呢啲 特別係啲阿嬸 喺繁忙時段仲挨住條柱 知唔知幾撚多人企喺度 扶都無得扶㗎?我次次都會故意扶喺佢挨緊嗰條柱 用隻手頂佢背脊 有啲feel到 會企返直個人唔再挨 如果唔理我 我真係會拍佢哋膊頭 大大聲叫佢 唔該可唔可以借一借?
喂喂 企開啲啦屌你老母
上次我渣住條柱,點知有對情侶入左黎,
個男嘅明知我渣緊仲挨落條柱到,擺明想我縮手
最後我無縮到,因為我岩岩上完堂撈完水泥成手粉,咪由得件柒碌慢慢挨囉

當面同佢講佢條女好淫
上次係咁話想要想要
帶套嗰陣阻止左我 話直接內射爽啲
之後仲想要 整多野環保吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞