對付地鐵挨住柱既人

128 回覆
19 Like 0 Dislike
你試下趁佢落車時候
拍拍佢膊頭
“先生/小姐,你漏左d野”
佢一定左望右望,“冇呀”
“碌柱呀,碌柱你加嘛,你唔攞埋佢走”
上次我渣住條柱,點知有對情侶入左黎,
個男嘅明知我渣緊仲挨落條柱到,擺明想我縮手
最後我無縮到,因為我岩岩上完堂撈完水泥成手粉,咪由得件柒碌慢慢挨囉

點解你唔洗手
最後我無縮到,因為我岩岩上完堂撈完水泥成手粉,咪由得件柒碌慢慢挨囉

當面同佢講佢條女好淫
上次係咁話想要想要
帶套嗰陣阻止左我 話直接內射爽啲
之後仲想要 整多野環保吹

咁講一定嚇到走
Zip隻落去,屈起中指,吉佢背
跟住佢會彈起再啤住你,你唔可以怕,你要啤返佢再反個白眼

我都係咁
試過d中坑呀叔啤番我又jip我
然後我話佢男人老狗冇腰骨企唔直咁快唔掂呀?
佢想打我咁滯
你試下趁佢落車時候
拍拍佢膊頭
“先生/小姐,你漏左d野”
佢一定左望右望,“冇呀”
“碌柱呀,碌柱你加嘛,你唔攞埋佢走”

拎啦 仲唔拎呀? 拎啦嘛
照挨住隻手嘅,我通常會係架車chok嗰時用啲力中落嗰個人到,佢望過嚟就即刻微笑咁講sorry唔好意思 啲人就會眼望望咁縮開
成條鋸落黎令佢失衡 再指住佢大笑
試過叫人唔好埃住
佢話扶手唔係要黎埃要黎做乜
我話扶手囉
條友即刻收左皮
Sip隻手入條友背脊同柱嘅中間 再揸實拳頭 用手指一二節隊住條友背脊 然後等列車加/減速 幫佢指壓 萬試萬靈
好奈之前試過有個蝗呀叔,一上車已經拉住gip,之後成個人挨左落條柱到
重點係條柱我同啲fd已經扶緊,之後佢完全挨實落我地隻手到
我地已經即刻拍佢膊頭叫佢唔好挨,點知佢又回我地啲北京腔既野,卷脷卷到落個胃到講野咁濟

之後我地班fd對望左一下,就即刻4個人8對手放上個扶手到,基本上佢挨住既地方我地都掂到 鋼起晒啲手指吉落佢背脊佢先口upup企返好
晨早返工時間
個阿嬸都夠膽死挨落去
試過拍一拍佢
講唔該加指一指條柱
即刻無挨 但十秒後又挨返落黎
我無佢咁好氣 到站落車
咁多餘, 人多果陣咪直接用四隻手指向前用扶柱手勢督開佢
拍一拍佢問: 條柱幾錢
:
你話: 你唔係買左咩?幾錢啊問你?!!

蝗話點講

你奶奶的柱子多少錢
揸頭髮啦,架車一chok

蝗啲頭髮揸唔落
頭髮真係最大快人心
大力拍落條柱度
唔係話怕佢
我真係唔想 zip 手掂 d 廢中廢老個身

批㬹得唔得呢
留名跟進

當面同佢講佢條女好淫
上次係咁話想要想要

咁講一定嚇到走

比人打

點解你唔洗手

洗極都有
渣住佢碌鳩當柱

啲廢老/蝗婦冇感覺架

當面同佢講佢條女好淫
上次係咁話想要想要

咁講一定嚇到走

比人打

係網上面講就兇狠
實就做就
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞