好奇 有冇人讀男拔? 究竟入面生活點?

201 回覆
42 Like 134 Dislike
發夢見到當年dbs個校長想買喇沙個A grade田徑隊隊長,岀免學費加多10萬,點知都係俾人reject 左
一睇就知拔狗中學雞自J
野雞?
衰極都 KCL, UCL, Imperial, Warwick 呢d

班校園台垃圾e.g. banter入左黎就離撚哂題
買人呢啲唔洗講就全世界都知,本校傳統
人地自願入男拔比你地講到賣左身比男拔咁
男校有無j miss
大家心照啦
示意圖
男女校都j miss 啦
咁有女人味,點忍呀
有肉便器fg miss 鼓勵d 學生

考試全級頭幾名 / 運動拿到好成績
就可以任玩個miss
所以出到禁多精英出來

[black]利申:9up[/black]
一班frd嘅都真係好撚frd 稱兄道弟 男校嘅都係咁
成績好係有補習 本身聰明資質好
當然成績差都大班 圍爐一齊玩
最大分別係佢地都對學校有好大歸屬感 出街都會著件男拔風嬲
你話識唔到女 其實唔會
因為Christmas ball會有好多名校嘅女校過黎
環境真係同普通band 3學校爭好遠 冇得比
每日啲同學都唔同 因為全部都係買翻黎
I don't understand why you think your school is sooooo great when it's just a piece of shit

利申: dbs and hkis -> upenn
HKIS

Are you simply joking?

ESF is spoilt but HKIS?

that's on another level of stupidity
Am I high or what? Someone just bragged about being in HKIS

The single most non-academic party school full of brats

PS
IB 42/45
IB HL 777
發夢見到當年dbs個校長想買喇沙個A grade田徑隊隊長,岀免學費加多10萬,點知都係俾人reject 左

on9 冇撚可能 9up係人都識
我發夢見到你老母岀10萬求人屌佢個臭閪啊
HKLS入hku >>> 你入ChinaU
運動:入面其實有好多人都比買番黎嘅人搞到冇得出,但係佢地出到其他學校都有能力發光發熱。話哂都叫名校所以資源多過其他學校,所以先可以咁多項目都贏。(冷門啲嘅排球手球網球等全部都自己靠自己,籃球田徑游水大家知咩料
音樂:連登仔冇乜點留意,但係人地中西樂合唱都贏哂咁濟(中樂聽朋友講有黑幕搞都輸哂 )但音樂呢方面好多都真係有料的
讀書:dse同啲band 2差不多 尤其是中文得六七成三或以上 IB都唔係好夠其他學校揮,但如果唔開IB可以另dse嗰邊勁好多
利申:舊生 有人想知再講
Were you just trying to brat you scored 42 in IB?! You sure that's sth to be proud of?

利申: 45/45, I can show proof if you show me yours ;)
Hahah don't laugh at him, he already purposely stopped talking bout his uni when I said I was from UPenn
LSC:我哋不假外求
DBS:我哋態度照舊
你i school?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞