【工程JJ】Housing BS CTA

293 回覆
3 Like 3 Dislike
尋日收到電話叫我下星期interview,有無在職/曾經做過嘅巴絲打可以分享下?
做緊cta 好易考入ha
介唔介意講下你interview果時問乜?洗唔洗畫autocad?fresh grad無咩經驗係咪唔會請
interview 我in 3次都唔請
你in得好差咩? 介唔介意講下你咩背景
做過幾個月sub仔 頂唔順壓力大又12K 走去做物管 點知人工又高過地盤 咁又擔心無前途 乜都唔識咯
12k少左啲喎ching,係咪返5日?你讀邊科先,interview果時問你咩,完全答唔到咩?
我尋日去左interview,風火水電都有問,但我得電嘅答到佢(我讀電),跟住同我講話等兩個禮拜,其實係咪都係無望了
building service engineering HD
問我驗消防,試flow係邊試
12K 長短算高 11K6日都見過出
你答唔到? 諗起佢都有問我消防嘢我唔係幾識答 你果時臨in完啲呀sir有無特別同你講話例如話等幾耐有消息,問你住邊果啲
入到去就2皮幾啦喎,遲啲又易啲考到ws2? 加上sub仔成日要比人屌同埋無償ot,星期六仲要返 我都做到心灰意冷
咁巴打宜加物管做成點,好pay?
萬尾對我呢d垃圾hd仔算好
你又知
ys 你又見左?
我禮拜一見 依家返果邊成日收唔到信號 好驚miss咗offer 有冇巴打已經有offer
巴打你做開邊範,幾多年exp.?
巴打你幾時報架,我都有報但未收到interview 喎
但果兩個呀sir好似都幾滿意咁嗎 其他又唔係完全答唔到嘅,消防都答到啲(因為之前果間喺消防公司),加上我唔係讀bs,真係唔識
btw,呢個post唔係都會請fresh grad架咩?定其實只會請有經驗果啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞