[A.R.M.Y.]防彈少年團BTS討論區(3) 1230金泰亨V生日粗卡!

1001 回覆
45 Like 44 Dislike
感謝上面絲打share嘅南俊圖 已經save低哂 J死人咩

唔差在 up多幾張kimdaily

睇到個人好燃
真係想佢地下次comeback搞返呢啲style
https://youtu.be/uZDPxrPC9e8

尋晚搵哂佢地呢個舞台啲focus 好想佢地著返校服

南俊愈黎愈q 又有才華把聲又正

呢個頭加酒粒 最好J

無錯 南俊放陰落黎個感覺柔啲好正

好正
真係唔明點解咁多人唔識貨

雖然係團飯
但我比較偏rapper line
但真係唔多人識欣賞咁
忙內line太出

佢身型真係
j die me

無錯 南俊放陰落黎個感覺柔啲好正

好正
真係唔明點解咁多人唔識貨

雖然係團飯
但我比較偏rapper line
但真係唔多人識欣賞咁
忙內line太出

Kpop團我不嬲鐘意開vocal line
南俊閔糖Hobi係我嘅例外

佢身型真係
j die me

男友力
消息 花樣年華on stage出碟喇!仲要出DVD同Blu-ray DVD 錢呢喂
消息 花樣年華on stage出碟喇!仲要出DVD同Blu-ray DVD 錢呢喂

仲有Wings tour等緊我地

唔好提 飛都未買
哪有錢

唔好提 飛都未買
哪有錢

真係唔知幾多個腎先夠

釜山糯米團終於返黎
幾時出香港concert時間 等左好耐

釜山糯米團終於返黎

唔好咁快得唔得未回氣

釜山糯米團終於返黎

唔好咁快得唔得未回氣

9估 6月到香港

釜山糯米團終於返黎

唔好咁快得唔得未回氣

9估 6月到香港

其實bighit真係好識賺 一年四季都不斷出野

釜山糯米團終於返黎

唔好咁快得唔得未回氣

9估 6月到香港

concert dvd
season's greetings
now
summer package
year memories
分幾輪開con嘅話又會出幾隻dvd
外加dvd有唔同version 又special又limited 個腎冇啦

9估 6月到香港

concert dvd
season's greetings
now
summer package
year memories
分幾輪開con嘅話又會出幾隻dvd
外加dvd有唔同version 又special又limited 個腎冇啦

都係個句 大黑得防彈一團

cr. @chocolateboxbts

cr. @chocolateboxbts

cr. MERRY WHITE
留名
之係特登過大海睇bts
希望wing tour香港有得開
留名
之係特登過大海睇bts
希望wing tour香港有得開

你好呀 放心 應該會有香港份

cr. @muui0828

見到呢張fan art笑到痴線

cr. @muui0828

見到呢張fan art笑到痴線

頂睇睇下好恐怖

今日又準時韓國2點到泰泰叫大家去投票喇

準備好個腎未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞