[A.R.M.Y.]防彈少年團BTS討論區(3) 1230金泰亨V生日粗卡!

1001 回覆
45 Like 44 Dislike

好撚型

閔糖係屋企悶太耐
尋日全程好興奮

好撚型

閔糖係屋企悶太耐
尋日全程好興奮

ARMY ~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!

愈炒愈高 佢地已經唔係以前既防彈

韓國場炒到二千幾人仔
原價7百咋嘛

2千幾已經係平果堆黎

打算 香港 澳門 台灣 泰國 新加坡都會去睇 買到飛既話

其實佢地對上一次黎香港果陣都已經好貴
有拍手既都要3-4千

如果大陸開得成都想去睇一場

好撚窮

想當年我自己追另一團都去咁多地方
依家選擇收山
一日未入伍都仲可以慢慢追
如果唔係真係好撚窮會

韓國場炒到二千幾人仔
原價7百咋嘛

2千幾已經係平果堆黎

有拍手既都要3-4千

好撚窮

依家選擇收山
如果唔係真係好撚窮會

我追個團當哂兵咁濟等緊佢地回歸先入左防彈坑 想當年追佢地韓國香港澳門台灣同大陸場係基本 而家都唔知點解會有咁多銀両追 而家追要考慮好多野唔敢輕易亂洗錢

2千幾已經係平果堆黎

有拍手既都要3-4千

好撚窮

依家選擇收山
如果唔係真係好撚窮會

我追個團當哂兵咁濟等緊佢地回歸先入左防彈坑 想當年追佢地韓國香港澳門台灣同大陸場係基本 而家都唔知點解會有咁多銀両追 而家追要考慮好多野唔敢輕易亂洗錢

想當年我都鍾意過對家團 但兩個月就收左皮

依家選擇收山
如果唔係真係好撚窮會

Boice + Melody 不過淨係夠錢睇香港場

2千幾已經係平果堆黎

有拍手既都要3-4千

好撚窮

依家選擇收山
如果唔係真係好撚窮會

追個團當哂兵咁濟等緊佢地回歸先入左防彈坑 想當年追佢地韓國香港澳門台灣同大陸場係基本 而家都唔知點解會有咁多銀両追 而家追要考慮好多野唔敢輕易亂洗錢

同團
其實都係因為佢地入伍先會追到咁
btw防彈愈紅就搞到愈貴如果用上一團既方式追咁多年我諗破產都似

2千幾已經係平果堆黎

有拍手既都要3-4千

好撚窮

依家選擇收山
如果唔係真係好撚窮會

點解?
報到
本命碩珍

好似冇乜人中意佢咁
近排見佢多左綜藝同唱OST 好欣慰

2千幾已經係平果堆黎

有拍手既都要3-4千

好撚窮

依家選擇收山
如果唔係真係好撚窮會

點解?

花生
報到
本命碩珍

好似冇乜人中意佢咁

覺得防彈隊內人氣差距都幾大下
報到
本命碩珍

好似冇乜人中意佢咁

團飯偏rapper line
報到
本命碩珍

好似冇乜人中意佢咁

碩珍好正 揀老公一定揀佢
報到
本命碩珍

好似冇乜人中意佢咁

碩珍好正 揀老公一定揀佢

個膊頭同埋識煮野食
報到
本命碩珍

好似冇乜人中意佢咁

大家都有大家各自佔據嘅領域 咁啱人氣高個啲人嘅領域範圍不嬲佔嘅人數都好高咁姐 講到1999有無人明我講咩
報到
本命碩珍

好似冇乜人中意佢咁

大家都有大家各自佔據嘅領域 咁啱人氣高個啲人嘅領域範圍不嬲佔嘅人數都好高咁姐 講到1999有無人明我講咩

每一個都有唔同既魅力個個都咁正

無錯 佢地每個都好正 今日金南俊過幾日會變左金碩珍咁樣 雖然口講本命金泰亨 但成日團入面轉左 飯防彈真係無可能唔做團飯

無錯 佢地每個都好正 今日金南俊過幾日會變左金碩珍咁樣 雖然口講本命金泰亨 但成日團入面轉左 飯防彈真係無可能唔做團飯

agger
未試過飯一個團會咁

agger
未試過飯一個團會咁

agger
本身覺得南俊好柒成日笑佢
但係之後愈睇愈型

agger
未試過飯一個團會咁

agger
本身覺得南俊好柒成日笑佢
但係之後愈睇愈型

佢係好撚柒型
可能過咗好耐不過都想知lin登巴絲點睇
之前ikon個rapper bobby有係show me the money提起過bts同rap mon,唔知算唔算叫diss ,南俊就好撚柒型話只係feedback,同埋之後有上返mama2014大平台回應返,想知巴絲點睇呢場"diss戰"
可能過咗好耐不過都想知lin登巴絲點睇
之前ikon個rapper bobby有係show me the money提起過bts同rap mon,唔知算唔算叫diss ,南俊就好撚柒型話只係feedback,同埋之後有上返mama2014大平台回應返,想知巴絲點睇呢場"diss戰"

個人覺得 diss呢啲野係rapper之間好平常好似係 但你都可以當拎rap文化做藉口 underground嗰啲好多咁 只不過bobby亦係個idol型rapper又出現係一個節目上面 本來SMTM diss呢樣野都係看點之一 你出招我咪接招 2個都係有實力嘅rapper 大家當交流下咁樣 呢啲都係我表面上就咁睇咁講啦 只係韓國人覺得好大件事出哂新聞咁 不過南俊嘅舉動真係好撚型 話feedback 好大度 rapper都有自己style bobby係唔睇車個啲(?)而南俊係沉穩型(?) 南俊作詞方式比起diss人佢更多係基於現實狀況再對社會嘅控訴/讚頌身邊美好嘅事 每個rapper有自己嘅世界 大家睇得輕鬆啲啦 呢啲diss好小事 老套啲講 有競爭有進步呀

cr. logo

金碩珍真係訓著左 啲扇

Agger 個個都有自己特色 但一齊個陣又超夾
真係feel到佢地當彼此係家人朋友而唔係同事
超有團魂 真係唯唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞