[A.R.M.Y.]防彈少年團BTS討論區(3) 1230金泰亨V生日粗卡!

1001 回覆
45 Like 44 Dislike
新飯留名 恭喜發財
想請問 epilogue dvd香港有冇斷市?大概賣緊幾錢?

信和之前350$ 又有人見到390$ 得閒可以去信和睇下

感謝指教
我係血汗淚入坑 最愛厚比同泰亨,但係佢地全部都好可愛

唔係唔做團飯呀嘛

好亂呀我

老夫老妻

糖錫派糖啦

糖錫派糖啦

糖係咪怕羞

糖錫派糖啦

糖係咪怕羞

cap讚
今日有run Bts睇
起身一推
偶運上半好少鏡頭 下半未睇
偶運上半好少鏡頭 下半未睇

加埋都唔知有冇5分鐘

好亂呀我

老夫老妻

第一張
https://youtu.be/oHg-4xiC4gk
好正

Mix埋

Hobi咁耐都唔出mixtape
https://youtu.be/oHg-4xiC4gk
好正

Mix埋

Hobi咁耐都唔出mixtape

準備緊嫁喇

money money money

...........................................

...........................................

定咩住個防彈背囊周街走有點兒毒

但咩住個防彈背囊周街走有點兒毒

係好毒

課金喇

睇下咩款先
終於睇晒花樣年華系列mv同wings short films覺得bighit真係痴撚線
究竟佢地plan成個計劃plan左幾耐
點解可以所有野 連short films啲歌詞都有linkage
終於睇晒花樣年華系列mv同wings short films覺得bighit真係痴撚線
點解可以所有野 連short films啲歌詞都有linkage

D fans諗到咁多野都好勁

D fans諗到咁多野都好勁

全部都癲佬黎

睇下咩款先

細細個logo都ok嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞