[A.R.M.Y.]防彈少年團BTS討論區(3) 1230金泰亨V生日粗卡!

1001 回覆
45 Like 44 Dislike

cr. @jeoncoke

防彈2016年出左好多作品都得好多機會有好多新嘗試 身為歌手身為偶像團體亦都已經得到大賞去肯定佢地一直以來既努力 希望防彈以得到各項殊榮(?)當作佢地嘅開始繼續加油 希望2017年同A.R.M.Y.一齊飛得更高

未入坑嘅時候覺得個團名好中二
而家睇番
防彈少年團
真係最適合佢地嘅名
唔知點表達
真係有嗰種含意存在

我都係之前覺得好mk

我識既ARMY個個都係話初初聽佢地個名好mk

未入坑嘅時候覺得個團名好中二
而家睇番
防彈少年團
真係最適合佢地嘅名
唔知點表達
真係有嗰種含意存在

我都係之前覺得好mk

我諗因爲個名唔少人遲左入坑
以前心諗佢地點嗌得出口
但而家覺得好型

我都係之前覺得好mk

以前心諗佢地點嗌得出口
但而家覺得好型

我諗用韓文講出口都ok 係我地用中文講有啲害羞 大家懂的

以前心諗佢地點嗌得出口
但而家覺得好型

我會同啲唔熟嘅講 我鐘意BTS/防彈 少年團講唔出口

佢真係人生大贏家

先得19歲,有樣有實力夠高,身形又

係差英文一樣野

仲記得佢唔識july 笑到我

以前心諗佢地點嗌得出口
但而家覺得好型

記得佢地講過未出道之前都唔好意思講自己個團名

記得佢地講過未出道之前都唔好意思講自己個團名

一直呃人話未定團名
南俊放頭髮好正呀 有冇手機wallpaper share

頭幾張舊電腦隨手save落 搵得返啲高清相再share

南俊愈黎愈q 又有才華把聲又正

呢個頭加酒粒 最好J

頭幾張舊電腦隨手save落 搵得返啲高清相再share

呢個頭加酒粒 最好J

無錯 南俊放陰落黎個感覺柔啲好正

佢真係人生大贏家

先得19歲,有樣有實力夠高,身形又

係差英文一樣野

識唔識串stop it?

係差英文一樣野

識唔識串stop it?

S.T.O.P I.T

呢個頭加酒粒 最好J

好正
真係唔明點解咁多人唔識貨

呢個頭加酒粒 最好J

好正

忙內line太搶

好正

忙內line太搶

都唔係唔識貨嘅 我諗南俊大部分係要了解後會鍾意個啲 應該8成都係因為弟line先開始入坑再深入

cr. @capricornming_

紫色真係同金泰亨好襯

好靚

好靚

紫色真係同金泰亨好襯

啲白氣搞到好迷幻

紫色真係同金泰亨好襯

啲白氣搞到好迷幻

個日-1度好似係 凍死佢地

好靚

係faceook見到轉過黎唔知出處 但好正
感謝上面絲打share嘅南俊圖 已經save低哂 J死人咩
睇到個人好燃
真係想佢地下次comeback搞返呢啲style
https://youtu.be/uZDPxrPC9e8
睇到個人好燃
真係想佢地下次comeback搞返呢啲style
https://youtu.be/uZDPxrPC9e8

應該唔會啦 雖然我都想
壞學生

果晚見到就開始期待 應該都就快cb
S版

好正

忙內line太搶

都唔係唔識貨嘅 我諗南俊大部分係要了解後會鍾意個啲 應該8成都係因為弟line先開始入坑再深入

都係嘅
南俊講英文又係加唔少分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞