點解香港機場出行李咁撚慢

177 回覆
209 Like 44 Dislike
對上兩次都等差唔多成粒鐘
香港機場個效率全球頭3位,連登仔都可以屌,好嘢
我會體諒下既,去完旅行件行李鬼死咁重,自己拎一陣都想死,何況d員工要人手搬運
因為你唔是坐J class
我去San Francisco 過境加等行李既時間
竟然可以仲快過香港

最差果次坐UO
等左差不多兩個鐘先出行李
痴撚線
不過都應該會係我最尾一次坐UO

利申:star alliance priority ,次次係香港都係等到頸都長
唔係
佢有個呀叔帶
但佢無自信到乜都想問個呀叔
但有時候佢又知自己唔應該問
結果有時應問唔問
唔應問時問
手腳因此又唔協調
執行李唔專注一仆一碌
對眼又要觀察周圍有冇人望佢做柒野
D態度又好似90夢飛翔呀輝第一幕遲到咁
又鍾意搵籍口,話「我都估到係咁做架啦,不過我岩岩乜乜乜咋嘛」
點可以唔火滾?
毒撚唔係問題,但你做野認認真真唔好諗左諗右,專注工作就自然okay,就算初來報到上手都易D
所以岩岩負評我既全部 一打免找
祝你地出社會對住既人全部都咁弱智,態度咁撚閪
坐UO試過等行李等到差d 冇尾班車出市區
冇錯呀
近年越嚟越慢啊嘛
明辛苦
但應該係諗點改善,而唔係任由佢變差
叫班外判既PK 膠層自已落場去做囉
我都想知 其他國家快撚到 香港起碼等半個鐘以上
屌果次搭港航等撚左個幾鐘,仆街hkexpress仲快過我拎!
不過都係比以前差左好撚多
話香港機場慢果D,究竟去過幾多個國家?
之前台北返香港等左差唔多45分鐘果陣
有幾個廢老嬲到爆
爆哂粗咁 發哂爛渣
之後仲未拎到行李就走左…
其實佢地走完無耐行李就出黎
認真
係香港機場用E道過關等咗半個鐘行李

係桃園機場又係用E gate過關,淨係等咗5分鐘已經見到d行李
香港只係同時有大量客運,貨運機先話香港機場效率高
過關快,行李咪自然相對等耐咗
仲要用最低工資請人返機場搬行李一日做十幾個鐘我都唔撚會做啦 做苦力返地盤好過啦
你未坐過飛機?

其他國家一到幾分鐘都即出啦

香港獲獲都要等,一係delay,仆佢個街煮完個杯麵食埋都未見行李
行李都唔拎咁型
依家就係又唔溫柔 又慢撚閪啊嘛師父
唔好噤天真啦
妳都識講係膠既
又點會改先得嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞