點解香港機場出行李咁撚慢

177 回覆
209 Like 44 Dislike
T1落梗係快啦
中場UO等到2046
T1 因航就快到抽筋
正常 cx 泊嘅位最近行李區 同has 疊馬好多 多人多車 一定最快有
因為機場人手唔夠 不勝負荷
香港已經算快
香港人成日踩自己地方好差好差
褒到其他國家好好 其實外國都好垃圾
如果真係咁趕就咪撚寄倉
去得旅行就即係唔趕
香港已經算好快
係咪用緊Heathrow ePassport gates 同e道比先?
Gross time 計,我就未試過係Heathrow快過香港
Same here
下面冇人
香港都叫慢。。。你唔好去旅行了。。。
不嬲長期唔夠人,人工低又辛苦搵鬼做

利申:做過機底
朝早8點幾到
用foreigners 通道 但我驚多人過關一落機就狗衝
前面得幾個人
1030左右已經買完pass 坐係Victoria coach station 等車

係香港個次前後兩個鐘先出到去
老實講 依一兩年係慢左ge 我坐ba 次次行李都等超過半小時 相比起幾年前 過完immigration後即刻攞到行李
十次有五六次行李延誤
First priority 咪快囉
香港機場比垃圾管理局管係禁!
機場大
去過啲細機場就知細機場幾快
係無野買
琴晚大阪返香港搭CX好快
一出e道道即刻有
去日本等入境都差唔多半個鐘 香港行e道五分鐘都唔洗 機管局話快極都要二十分鐘先出到第一件行李 實等得耐
香港過境快姐
去下其他國家就知其他國家機場有幾廢又細啲鋪頭又早收 誇張既唔開燈又有
外國機場快?外國人出名做野慢喎 人地快只係少班次炸 等下洗死?唔想等咪handcarry 囉
而家有時一個hand carry backpack就走
落機即岀閘真係好爽皮
係撚,全部阿叔阿嬸,南亞狗唔算
關咩事咩 成個機場啲司機數埋都唔夠三十個
耐不時又走啲走啲 人高又唔高
你請南亞狗搬行李請幾多都冇用
跟本行李唔夠車送過去
之前has啲司機一罷工cx即刻跪底
加到14個月糧

同十幾條行李帶冇關係
成日等成半個鐘條行李帶都係吉既

跟本依定冇人肯去做呢啲司機
入機場又遠 又忙到仆街 人工又唔高
試過幾鑊啲 manager 自己落埋去渣車

利申:親戚就係個啲manager
你知唔知換新重煩過整?
唔知就唔好撚講啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞