讀緊報咗演藝嘅你入一入嚟[2] - 人人有Offer

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
我都諗緊啊 但大O就不了
究竟waiting list幾時先收到offer ar

利申:報左Music 作曲
有朋友waiting list 收到offer
Really 讀乜?
Props
咁有無music school waiting list 人成功攞到offer
我朋友係music school waiting list 6月收到offer
但佢去咗外國讀
變左新生討論post了
Waiting list同reject左個啲搭唔到嘴
31號前都仲有機會
希望開學見到你
Btw我鋼琴🎹系
希望la

我依家半隻腳已經入左HKU space music , 整左學生証、報左ocamp 、society,又搞埋一大堆手續,又見埋programme 既同學。

如果31/8前有offer,小弟一定感到到喊,終於可以絕地求生,唔使讀太空站,由太空升上天堂
究竟waiting list幾時先收到offer ar

利申:報左Music 作曲
31號前都仲有機會
希望開學見到你
Btw我鋼琴🎹系
希望la

我依家半隻腳已經入左HKU space music , 整左學生証、報左ocamp 、society,又搞埋一大堆手續,又見埋programme 既同學。

如果31/8前有offer,小弟一定感到到喊,終於可以絕地求生,唔使讀太空站,由太空升上天堂

想問個體檢係咪300,上網睇900,同係咪可以俾咗錢拎咗收據註冊,之後再做體檢都得架?
Waiting list 表示而家每日例行工作就係check信箱睇下有冇offer
日日睇住啲同班同學去o camp我就on99咁坐係屋企唔知做乜春

得翻半個月機會炸,其實機會都渺望,望就望16號同23號jupas個邊可以刮咁啲人走,比可憐既waiting list後補同學頂上
到底大O定細O好啊
好難揀啊
呢度除咗我仲有冇music school新生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞