讀緊報咗演藝嘅你入一入嚟[2] - 人人有Offer

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
Degree 應該一個sem 唔只一個show
我都係 入咗waiting 之後咩消息都冇
睇下你自己點reg科 唔計星期日好彩既都有一日既
上堂學下你major基本野同 學有關Stage既野 包括Safety同History
之後就係跟Show-Production Week(一個月左右)日日09-23 星期六都要
一個SEM跟一個 但想學多D野就volunteer啦
睇落比degree輕鬆
Degree 應該一個sem 唔只一個show

咁degree 又大嘅係點?
fast track total有幾多個sem?
咁個1個show production系sem 2?
有好多科目喎 你想問啲咩先
我都未知啊 未開始讀
Asso好定fast track好
但我正係想入FTV
啱啱早兩日收到考評局信,IGCSE會係8月14號放榜
利申:FTV waiting list
話說我收到HKBU電影高級文憑 offer,但係要7月16號之前confirm
我諗住萬一演藝唔收就可以讀住high dip先,但係又唔知演藝幾時先肯俾offer
如果我冇accept都BU個offer而演藝又唔收,咁就碌柒,下年無書讀
accept左先
起碼可以比自己多條後路

touch wood你今年入唔到apa
兩年後grad完再報你個portfolio都靚d
又或者升上其實電影degree又得

最後都係希望你好快可以有apa offer
姐系show都系自己揀幾時跟?
Accept左先啦
我覺得等到7月15/16 先去accept 都可以
同埋你accept 咗都可以等apa offer
5p字 no more
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞