讀緊報咗演藝嘅你入一入嚟[2] - 人人有Offer

1001 回覆
17 Like 7 Dislike
都系校內show?
屌 做乜尻
同埋大家打返正字啦
睇下你自己點reg科 唔計星期日好彩既都有一日既
上堂學下你major基本野同 學有關Stage既野 包括Safety同History
之後就係跟Show-Production Week(一個月左右)日日09-23 星期六都要
一個SEM跟一個 但想學多D野就volunteer啦
睇落比degree輕鬆
Degree 應該一個sem 唔只一個show

咁degree 又大嘅係點?
?
以Lighting為例

Yr 1=兩個major show[Light Crewx2]+ 一個non major show [Crew x 1]
Yr2=兩個major show [Light Electricians x 2]
- - - 再揀Major - - - (Light Tech/Light Design)
Yr3=兩個major show [Light Operators+Light Production Electricians]
Yr4= Grad project

聽落都幾chur
Fast track 一sem一個show
呢到就一年3個
yr1 改左跟兩個non major好耐啦
不嬲話apa chur嫁 唔chur得就唔好入嚟
讀緊
讀咩科?
有無人收到Costume tech嘅offer啊
暫時呢度好似冇人報costume tech
絲 你係咪報咗
Degree 應該一個sem 唔只一個show

咁degree 又大嘅係點?
?
以Lighting為例

Yr 1=兩個major show[Light Crewx2]+ 一個non major show [Crew x 1]
Yr2=兩個major show [Light Electricians x 2]
- - - 再揀Major - - - (Light Tech/Light Design)
Yr3=兩個major show [Light Operators+Light Production Electricians]
Yr4= Grad project

聽落都幾chur
Fast track 一sem一個show
呢到就一年3個
有人頭一個show 跟左幾日就覺得好chur即quit

唔係應該expect 長時間要09-23咩

仲有乜話要點?
Costume degree offer派左好耐啦
係咩
絲打收到?
有識既人收到
Push
yr1 改左跟兩個non major好耐啦
不嬲話apa chur嫁 唔chur得就唔好入嚟
讀緊

有咩好講 你讀design 呀嘛 讀design既自求多福啦 仲有有心讀先好入嚟 入面大把入到嚟唔知自己做緊乜既人 呢度無ulife無生活 chur唔起讀唔掂要quit既大有人在 學校制度全部都on9既 唔好對呢度咁大期望
都預咗好chur
應該頂得住
讀咗2年HD 應該可以嘅 雖然嗰度冇咁chur
Pish
Btw 覆咗Aso email 但Aso 仲未回我
咁我幾時交學費好
月尾交
我張offer letter 話今日deadline
但Aso又話等埋佢個email先交
媽 好亂啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞