converse 討論

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

呢個就係新個個波鞋底?

Nike Lunar 鞋墊

Chuck Taylor I同chuck Taylor II都係?

Ct1咪最基本果隻all star

Ct2先有lunar

呢對好正

呢對好正

好靚

呢對都正

低筒都好正我覺得

呢對係咩?
呢對同 john varvatos crossover 上網訂 size 太 fit,應該要買大一個 size,只出過幾次,呢對有冇人有興趣?
ALL STAR FF-BOOTS Z TR SHIN-HI
呢對係咪絕左版

呢對都正

低筒都好正我覺得

呢對係咩?

樓上張圖既高筒

依對邊到搵到?
新手求教
想買對黑布高筒
出街望過
all star d 料比人感覺好似淘寶咁
chuck 個底令身,感覺好膠
有無d個底無咁膠,d料又無咁假既高筒
新手求教
想買對黑布高筒
出街望過
all star d 料比人感覺好似淘寶咁
chuck 個底令身,感覺好膠
有無d個底無咁膠,d料又無咁假既高筒

Buy 1970
日本版同1970比邊款舒服d
最舒服係咪chuck taylor II?
想買對日版 有冇咩網/代購推介
同埋想問下size係咪無乜大分別 我見有人話日版頭會窄少少咁
邊度有jack purcell signature 白 買
諗左好耐買1970好定係pro keds 好

Pro keds靚啲
利申2對都有
留名
1970同lunar 鞋墊邊個舒服啲
想買對 commes des garcon play crossover
香港邊度有得買

平賣全新黑色真皮高筒
因買錯size 鞋底可睇到全新的
$300 有意請留contact
thanks

放左未?
想問one star 74 fragment 果對有冇偏大或者偏細?

利申:1970著9號

同問
btw 黎緊出果對fragment ct 邊度有得買
想問one star 74 fragment 果對有冇偏大或者偏細?

同問

實體舖唔知 但網上嘅話end clothing 有

同問

End clothing 1對定無論幾多對都shipping fee185? ?

呢對addict完全係無敵
一定無可能買得返架啦 諗住買對白色1970 拎去比人改 油呢隻色上去

呢對addict完全係無敵
一定無可能買得返架啦 諗住買對白色1970 拎去比人改 油呢隻色上去

好正呀
幾錢入嫁?

同問

End clothing 1對定無論幾多對都shipping fee185? ?

好似係咪都185 所以你成日見啲人出面開post夾單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞