converse 討論

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有無爸打 收留1970s made in Japan 米白色 us8 (偏大 平時着開 us9-9.5) 100% new and real. $950 tg: ey1234

圖?

1970有mij架咩

Converse Addict
色特別D咁
睇到條街明顯多左人著1970

但有啲高筒襯jogger 係有啲怪

襯jogger個d 一定係跟風mk
闊褲最好睇

Dickes 874 同con屎簡直係絕配

roll 到啱啱露出襪,好似好睇d🤔

闊褲最好睇

唔鍾意見到dickies logo

闊褲最好睇

個logo應該係屎忽位見唔到㗎喎

闊褲最好睇

個logo應該係屎忽位見唔到㗎喎

正面大脾位唔係有一個咩
有無爸打 收留1970s made in Japan 米白色 us8 (偏大 平時着開 us9-9.5) 100% new and real. $950 tg: ey1234

圖?

唔岩腳就
nike addidas啲波鞋著開US9
u記修腳褲襯高筒好唔好睇
都闊闊地

圖?

唔岩腳就
nike addidas啲波鞋著開US9

其實岩腳 我nike addidas 都係着開us9-9.5
本身唔諗住放 點解呢幾日macbook壞左 要整成4000幾 先割愛

tg
有冇巴打知道邊到有70s低筒泥黃色賣?搵左好耐都搵唔到自己碼
利申:70s黑色高筒著US42
仲以為乜野原因

點知只係強加個人價值觀
講樓上窄褲闊褲

超~而家著奴隸裝咩
有冇巴打知道邊到有70s低筒泥黃色賣?搵左好耐都搵唔到自己碼

CWB 希慎 try try
有冇巴打會短褲襯cons

low top 襯短牛仔褲

CWB 希慎 try try

我以為香港cons專門店已經冇哂泥黃70s 咁我去睇下先 唔該巴打

low top 襯短牛仔褲

好似出街都好少見人普通短褲配CONS

闊褲最好睇

巴打你條874感覺仲窄過我著緊嘅873
有無人諗住買gortex 嗰對addict

我! 但唔知邊度有得賣

闊褲最好睇

巴打你條874感覺仲窄過我著緊嘅873

想問下巴打dickies 褲係邊買?
唔係好敢入門市試 d staff 好惡

我! 但唔知邊度有得賣

我都係問呢水貨舖咋
開我2150唔知買唔買好
日本賣22000yen未連稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞