converse 討論

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

呢對冇得輸 買完差唔多日日著,依家著到殘殘地唔捨得再著

我都有呢對 但個心心太搶眼 所以攞牛皮膠紙遮咗佢

邊到買?
It?

呢對好正
4月3專門店先有?
4月3專門店先有?

eugene tong上連登
4月3專門店先有?

Chuck 70’s 於4月3日起在以下指定Converse店有售。
建議零售價: 高筒(HKD639)/低筒(HKD599)

- 朗豪坊
- 花園街67號
- LCX
- 南豐大廈
- 希慎廣場
- 沙田新城市廣場
- 澳門威尼斯人

(產品顏色只供參考,請以實物為準)
銷售詳情請向店舖查詢: http://www.converse.com.hk/stores/
4月3專門店先有?

Chuck 70’s 於4月3日起在以下指定Converse店有售。

- 朗豪坊
- 花園街67號
- LCX
- 南豐大廈
- 希慎廣場
- 沙田新城市廣場
- 澳門威尼斯人

銷售詳情請向店舖查詢: http://www.converse.com.hk/stores/

有咩色

門市邊度仲有

有冇巴打有興趣

有冇巴打有興趣

正喎
今日係k11個間見到有低筒泥黄做緊9折,539

有冇巴打有興趣

正喎

邊度

有冇巴打有興趣

正喎

邊度

限量十個?
megabox "中央處理器" 間唔中會做特價,1970唔駛$300對 兩對以上重有9折。
唔係成日有,經過可以去睇下
我係果度買過七對
megabox "中央處理器" 間唔中會做特價,1970唔駛$300對 兩對以上重有9折。
唔係成日有,經過可以去睇下
我係果度買過七對

4月3專門店先有?

- 朗豪坊
- 花園街67號
- LCX
- 南豐大廈
- 希慎廣場
- 沙田新城市廣場
- 澳門威尼斯人

有咩色

點解去專門店睇1970全白都淨係得皮款?想要帆布 其實全白有無帆布?
4月3專門店先有?

- 朗豪坊
- 花園街67號
- LCX
- 南豐大廈
- 希慎廣場
- 沙田新城市廣場
- 澳門威尼斯人

有咩色

點解去專門店睇1970全白都淨係得皮款?想要帆布 其實全白有無帆布?

之前見到1970有全白帆布喎!
人在日本,有冇巴打知邊到有機會可以買到addict?
已經搵左兩間Converse Tokyo都冇

巴打 converse tokyo 仲有冇100調年版high top?

巴打 converse tokyo 仲有冇100調年版high top?

我記得就應該冇啦,得d mij款
大家估下3號開賣會唔會排隊
End clothing有泥黃低筒 但唔多Size
要既巴打好快啲狗衝
End clothing有泥黃低筒 但唔多Size
要既巴打好快啲狗衝

香港專門店都有啦
大家估下3號開賣會唔會排隊

唔洗啩
想問香港黑色高筒幾錢
人在英國 諗緊而家買定返香港買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞