converse 討論

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有無人知one star pro邊到仲有得買呀 好想要
仲有冇人會著牛仔褲襯1970

想買條Slim cut(唔係貼身Skinny 即係好似條874咁褲管直落到褲管少少修咁)爛爛哋嘅淺藍牛 最好有Red line

差唔多半年前U記做過199 但冇買到 而家冇靚價仲冇埋隻款

想買條Slim cut(唔係貼身Skinny 即係好似條874咁褲管直落到褲管少少修咁)爛爛哋嘅淺藍牛 最好有Red line

襯黎襯去都係深色牛

襯黎襯去都係深色牛

想買條Tcb 好似唔錯

襯黎襯去都係深色牛

睇咩色啦 黑con屎深淺都襯到 不過淺色正啲

CONVERSE X FRAGMENT DESIGN CHUCK TAYLOR 1970S TUXEDO

襯黎襯去都係深色牛

睇咩色啦 黑con屎深淺都襯到 不過淺色正啲

原色牛

CONVERSE X FRAGMENT DESIGN CHUCK TAYLOR 1970S TUXEDO

係endclothing 買左
無自己size
有無巴絲知道英國有咩網有綠色70 低筒? 因為我人在英國但上converse uk個網冇得買
請問有冇巴打啱呀? 我前嗰排買左但發覺買錯左size我著us9但買左對uk9 想500蚊放左佢 全新有單,希望有巴打接手等我買過對新鞋新年著

唔撚記得擺圖

可惜我都係著us9

老細 1970 us 9=uk9= eu42.5
有無爸打今日入左新色?
想要對深藍但搵唔到
所以買咗對泥黃高筒

終於揾到
買左棗紅高筒
買左棗紅高筒

一樣

終於揾到

船咁大隻
隻 chuck' 70 實物真係麻麻

終於揾到

船咁大隻

角度問題,男人老狗us8.5算細啦

終於揾到

船咁大隻

角度問題,男人老狗us8.5算細啦

Us8.5 唔講以為Us11

終於入到
隻黄色好似次次睇都唔同咁既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞