政府玩大咗,一陣20幾萬人考DSE就好笑

696 回覆
2972 Like 25 Dislike
其實政府有無諗過依家中五好努力為DSE溫緊書既同學既感受,呢個考試真係影響到佢地既將來,點解仲會有d所謂既''自修生''話一定要去考?有無諗過咁樣玩法會令到好多考生都可能會輕生?呢個考試係決定人地既將來,並唔係比你地去玩,去撚班00後。

利申:2019DSE考生,sorry for 1999
冇所謂 00後就係原罪
利申19DSE考生 儲緊錢retake 20

咁撚驚就去溫書啦,上咩連登
搵譚仔阿姐去考oral, 叫佢地盡講唔使驚
波叔變身樓主老母

突然,樓主老母又俾十幾萬個高登仔圍住,樓主老母心諗︰「個不肖子一定又係高登放流料啦,不過我上次係殘廁俾成十幾萬高登仔輸大米都無事仲咁high,今次我會瀉你!?」於是樓主老母即時除褲仲舉高埋自己個西擺出一副博屌既姿勢,高登仔見到如此情況,於是話︰「樓主老母,你既勇氣我好佩服,但係你個仔今次又放流料就真係原諒唔到,所以都係打搞曬啦!」之後樓主老母身邊就不斷有啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪既聲音傳出,另一方面樓主老母因為太爽既關係而不斷發出呀呀呀呀呀呀呀呀呀既呻吟聲.....高登仔們同上次一樣都係一個完事之後到下一個,仲有係開始之前都會講番句樓主老母打搞曬咁,直到第十萬個既時候,高登仔見樓主老母已經應付左咁多個高登仔,於是問︰「樓主老母你頂唔頂得住呀?」點知樓主老母竟然反問佢︰「你很想要吧?」高登仔聽完之後,個個變曬超級殺亞人,個個都會考10條A,身高2米幾,條J 300cm長同粗過電燈柱,之後佢地唔再一個接一個咁去打搞樓主老母,而係十幾萬條高登仔既JJ一次過插曬入去,樓主老母即時陰道爆裂!高登仔見到咁就話︰「估唔到個老母同個仔一撚樣咁仆街,你當我地高登仔流架?我講你知呀樓主老母,如果你個仔再唔放D真料出黎,到時幾千萬條火車咁樣既JJ屌你我睇你頂唔頂得順?」係E個moment,樓主老母唔單只後悔自己低估左高登仔既實力,仲後悔點解自己生左個咁不肖既仔,此時佢眼角流出一滴希望樓主改過既眼淚!
最驚唔係多人考,係多人報少人考
出貓係刑事? are u on9?
小心俾人起底
搗亂先會比人拉
20萬人報德印語,個oral exam schedule 精彩了
請你跟茅波講,關我地撚事!
咪就係
唔得咪retake
咁都接受唔到好行唔送
叫波叔免多年囉
要求班教師一齊考
講得啱,如果驚的話就咪考!
我地都面對個公開試壓力啦,又唔我地面對佢所指既野呀?
多人考可以助推個試既知名度認受性,廿幾萬人考更突顯你們一眾dse學生究竟係唔係有料入大學呀
都係個句我報考,關你撚事。
上面10個有9個comment都吹緊水。你咁撚認真做乜撚啊你
你醒目,比你捉到我,我on9了
ugc好似無限要25歲前讀 ?你係申請sfaa學生資助grant loan先要25歲前
搵萬幾蚊,一蚊福利都無
請半日假都要玩盡佢
2019 oral 可能改成三個考官考一個學生
想睇下班教畜可以攞到幾多分
報左唔去都得
唔洗錢又冇成本
on9就認啦dnlm
唔好搞其他人啲嘢就得
放個鬧鐘喺張枱下面先
改卷有糧出
但監考無
建議大搞
一陣學校叫埋啲中四五去考,攞下考dse 個感覺就好笑了
已經有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞