政府玩大咗,一陣20幾萬人考DSE就好笑

696 回覆
2972 Like 25 Dislike
睇到未
sorry 無睇新聞,正苦資助dse係講緊2019 年? 幾時有得報
今年9月

唔該巴打,我等落實左我再溫書都未遲 當年無溫書入去考合格但唔高分,listening聽到一半急到瀨屎就無聽落去,係遺憾黎
認真唔洗錢真係想入場考返次中英文
但我唔記得左係咪兩日weekdays搞掂? (一日oral,一日讀寫) listening星期六
說話好似係會同自修生一齊考
多數1個band1+1個band2+1個band3+1個自修生+多件唔知咩
不過如果2019,太多自修生
可能4個自修生加1個日校生
但我記得入課室點左名之後 夠一定人數再分配
無呢條例,大把人讀兩個degree

35歲入u都有
地區差異性咁大應該唔係分banding
我淨係聽過係會平衡男女比例
著畢業袍去考
政府資助既學士學位好似係<=25歲
個個入去打卡
其實係邊條白痴諗到免費考試出黎
一陣啲癲佬入埋去考都唔知會點
何來拉高 咁多人離題仲唔拉低?
有冇年齡限制
老豆40幾年冇考過試
話想入去睇下依家d細蚊仔點考試
老豆老母話想入去坐下感受下公開考試 還掂免費
自己諗住考多次 感受多次dse
啱啦 帶住成班叔父一齊去考
之後可以開個post,討論下見到最老既考生幾多歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞