政府玩大咗,一陣20幾萬人考DSE就好笑

696 回覆
2972 Like 25 Dislike
關人撚事
有實力就唔需要驚
政府有理我地感受?
報硬,撞到我同場,就你無運,下年請早
咁你仲上連登,仲唔快啲溫書? !
希望各位90後80後師兄

到時見到啲生得靚仔既00後,大家要夾手夾腳串撚死佢

我暫時未夠資格報考DSE幫唔到大家,你地加油
你地一條curve拉完先到自修生插入去嫁喎,關你春事咩

但ORAL就玩撚死你班仆街
成班都唔知頭唔知佬 好似自修同應屆條curve分開
同埋口試唔會編你同學生考
唔通編yylam考說話咩
不過唔洗錢都好 考番d中英文睇下有無5
巴打識玩
水平參照下,你個分係拎4既就幾多人考都拎4
唔駛錢,老閪都報啦
之後去試場玩野,正
Oral真係一齊考
認真想報耐但太貴

利申: CPA

最多報幾多科?
想考哂中英數
一陣大量大陸人報考
全民dse
屌班中學雞真係讀屎片,
讀到連邏輯都冇埋。

你考試係咩水平自然會有咩分數,
你係叻,我哋去玩嘢都係墊你屍底,
你係垃圾,我哋唔玩嘢你都係垃圾。

同一份卷,多咗人考你會低分啲?
你估你班垃圾考梗AL?
所以我地要分team,一批考中文(普通話)
其實個d 人話咩搞到真正既考生係咩心態
而家唔係我地玩野 係政府玩野
咁多錢唔派 搞埋d 垃圾政策
弱智都知唔洗錢既野 香港人點會執輸
屎都走去搶啦
綜援又雙糧 一年揾百幾萬個d 叫中產
退稅退幾十萬比佢 on9
好多人揾得一萬兩萬 咩都冇
又走去補貼d 電動車
食屎啦 渣得tesla 個d 人咁撚有錢
仲走去幫佢比錢
你話而家邊個玩野
其實政府有無諗過依家中五好努力為DSE溫緊書既同學既感受,呢個考試真係影響到佢地既將來,點解仲會有d所謂既''自修生''話一定要去考?有無諗過咁樣玩法會令到好多考生都可能會輕生?呢個考試係決定人地既將來,並唔係比你地去玩,去撚班00後。

利申:2019DSE考生,sorry for 1999
有實力就唔需要驚
講得好,有料怕咩競爭
下屆dse原本5萬人都唔夠,以前8,90後閒閒地都10幾萬人考會考+幾萬人考高考,政府驚都未驚過啦
中英Oral 拎開5**,想試下全組拎1既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞