政府玩大咗,一陣20幾萬人考DSE就好笑

696 回覆
2972 Like 25 Dislike
係囉 睇下拎唔拎到3 我記得以前愈講愈high
我都考
一直想考但無咩動力
既然唔洗錢唔理由唔考
我認真想考多次
彌補下當年既遺憾
反正大家都想一齊考2019 dse
考生人數打破歷史新高
考評局fatfat
between做supervisor搵銀定去考試抵玩啲
佢地搶到先講啦下
正喎
去挑戰死亡之卷
當年鳩講都有4

講真連登仔日日指點江山,中文oral直頭碎料,

希望唔好再出萬年垃圾題目,咩中學生應否談戀愛 etc

希望出啲獵奇又夠爭議性
免費考試
sex art
平時個班小學雞潛曬水,淨係考影響唔到佢地,報埋jupas攞曬佢地啲offer
會唔會學校都唔夠位考
我諗好多人報因為上網搞兩搞就得
不過缺席率應該都相當高
我身邊好多人都話報
仲已經組緊oral練習團
大家都係CE同AL年代
個個都話想試下dse
緊係入去試場幫人啦,傳答案俾啲學生出貓,大聲讀答案
考DSE有無得請事假?
其實政府有無諗過依家中五好努力為DSE溫緊書既同學既感受,呢個考試真係影響到佢地既將來,點解仲會有d所謂既''自修生''話一定要去考?有無諗過咁樣玩法會令到好多考生都可能會輕生?呢個考試係決定人地既將來,並唔係比你地去玩,去撚班00後。

利申:2019DSE考生,sorry for 1999
仲記得果陣有個男著校服 其他女 本身無乜野 一開聲就黎料 火藥味勁到 唔知佢地係夾埋定點 係咁圍攻我 有個肥婆係咁數我 有個女人就係咁用佢d大陸口音串我 個男聲都唔撚出 好在我都頂到 講到俾分果個都點哂頭 佢地果兩條八婆開始講Y理 心諗做乜尻 之後就完了 之後就到一分鐘個人
用好假既肥仔tone考oral點睇
要報埋jupas
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞