覺唔覺好多hkexpress客都特別西?

384 回覆
2449 Like 23 Dislike
所以我俾貴成千都坐因航
人不要面 天下無敵
貪得小價宜呢班,無教養嘅比例梗係高啲
佢好快會 close FB
CEO:推出新優惠大阪東京$68(Sunny Leung除外)
呢間香港快運成日出埋d特價機票撚d低端人口
佢地擺明專做呢d人生意 無咩好驚訝
上年全票飛成田無啦啦遲兩個鐘仲要sorry都冇句都未上去屌啦,挑

不過係以後送飛都唔搭咁解
係撚唔係呀,我撚信送張免費機票你唔狗衝。
係,只要係快運請都唔撚去
上次比佢搞到爭D連尾班車到搭唔到去酒店

仲有呢次之前連係gate揸住樽就快飲晒既野都嘰嘰gut gut, 唔講以為偷撚左佢錢,搭飛機搭到小學生咁撚樣,同一目的地我開開心心搭JW或者CX唔撚好

咁你當初又唔Book
貪平就唔好嫌三嫌四啦
佢應該未知咩事....
BTW窮遊唔係問題 大佬 你問人態度都應該好d
窮人無家教
哈哈 我都有留意到呢個留言
我發覺坐廉航班低端人口好鍾意搵藉口
一有人笑佢坐廉航就起哂鋼
一係話得uo時間靚逼住坐/一係話得uo有直航逼住坐
再唔係就話cx服務差空姐西面唔坐 咩原因都好 總之就唔係比唔起錢囉!
點解就唔肯認自己貪個一千幾百無錢又想學人去旅行 窮人去旅行都唔係罪姐
68蚊痴線佬
答我! 有聲
上個月係日本東京反香港住Hk express
係櫃台既時候,個地勤同我講,只可以有兩件手提行李上機,我相信佢就人人都係咁講,仲要每件手提行李佢都貼左張紙
到上機前,排我前面有條死港女,係禁區買左好鳩多手信,我諗都起碼有10袋,再拖住個喼同一個大袋,咁個空姐緊係叫你塞入去你d手提行李入面,如果唔係你要比錢寄倉,條死港女就中英夾雜咁講,塞唔到,唔明點解唔得,又話你公司指示唔清晰,一輪嘴係到話個空姐,之後,西利喇,佢無視個空姐,直接跑上架接駁巴士,捉都捉唔住,我真係睇撚到呆鳩左
另一個個空姐見到咁無賴,都同佢同事講聲,由佢喇

最後,屌佢地老母,塞鳩爆晒飛機上面個locker,攪撚到我坐23,件行李就一件放係鳩咁撚前,一件要放腳底
救命柒過關家姐.....
之前係日本機場睇過一個廢老大鬧peach櫃臺
都係對住啲日籍地勤大叫 人地hkexpress 都可以,點解你地唔得
香港狗咪又係支那種
逃唔過我法眼
Same here, 我自己一件手提行李,又係比港女霸左位. 之後我冇再坐HK express
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞