【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(9)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
N5 ?
N5 N4真心正

換cpu重出就好
想幫部pixel買張dbrand,有冇巴打一齊買夠免運費
n5就應該係開機制入塵先會bootloop
之前我都試過
上網學左用手指甲瘋狂彈個制十幾下
之後就冇事 頂到多兩年
不過之後都換左個制
彩色G
confirm今年會係台灣會賣pixel
香港 垃圾政府當年唔受google 屌
confirm咗好耐
n5用家 換左部2手pixel 1 , 好正好順
咁平架 我頭先tb睇個總成都舊幾水
剩係換玻璃又唔係成個mon換
之前一直係新聞稿吹
依家係google係台灣開會講明 呢d先係firm
咁係台灣寄過黎方便好多唔洗美國咁耐
唔知定價會唔會貴左不過 出左再算
點解英國買pixel貴咁多?
搞到我心郁郁想返去換算 月尾可能上去玩
Google在今日「智慧台灣」計畫啟動大會中指出,Google與台灣廠商合作的歷史悠久,其中Pixel 1以及Pixel 2手機都是與HTC合作打造。而就在今日,Google台灣行銷副總經理利啟正公開表示,Pixel手機將會引進台灣,讓台灣成為全球極少數有開賣Google Pixel手機的地區。

至於究竟會是哪一款Pixel手機,Google則是表示會在一年一次的硬體產品發表會中宣布。
n4既話mon太細啦 好似得4" 但個背好好j
一年一次的硬體產品發表會 - 姐係要等幾個月?
Pixel 3🤤不過得台灣冇香港
有台灣應該有香港?
代表有普通話 google assistant?
唔好再ff
英國有20%稅
In the next few months, we'll bring the Assistant to Danish, Dutch, Hindi, Indonesian, Norwegian, Swedish and Thai on Android phones and iPhones, and we'll add more languages on more devices throughout the year.
係咪block左中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞