真 - 專業行山(保暖)服飾品牌

188 回覆
89 Like 4 Dislike
擁有過二件Patagonia Men's Torrentshell Jacket,第一件買時超正,又挺又䁔 (本身熱底,一件短tee +佢已經夠)著咗兩三年,有啲殘,特價買多件唔同色。新嘅著咗未夠兩年已經勁殘,有一日係街發現nia已甩,其他字已開始甩,一怒之下撕曬。

依家對Patagonia都幾失望
巴打有無聽過Karrimor
樓主有冇得介紹下行山鞋
點會無,之前overlander 有賣
我唔算識好多,你想問咩?
4年前喺毅誠買咗對gore tex行山鞋但宜家呢對鞋都畀我著到殘哂
想買返對gore tex嘅鞋....上面有冇邊個品牌推介?....我見haglofs啲鞋都好似係
我就係著緊haglofs 重裝版,講真香港地用唔著佢,又撚重,買過另一個牌子,輕身最重要
有無咩comment 買左佢件3in1 感覺幾好 想睇下遲下值唔值再買佢既product
有睇過,無買過,比唔到用後感,但北歐野唔會差得去邊
除左個衫身比較長之外 我覺得其他都唔錯 不過未試過著去行山 唔知會唔會好焗
都係睇料,其實個個牌子既料都差唔多,係個design 唔同,同有出名既產品線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞